Banner
Haza > Tudás > Tartalom

A chili por előnyei

Apr 02, 2016

A chili por porított chili paprika és más összetevők keveréke, általában kömény, fokhagyma és oregánó. A Spice House ízletes, ízletes, sómentes chili port hordoz, amely 3 hőszint (normál, közepes és meleg), minden ízlésre alkalmas.

Mindhárom édes ancho chile borssal kezdődik, és köményt, fokhagymát, hagymát, mexikói porcelán oregánt. A közepes chili por cayenne-borsot ad, míg az ancho chili por több cayenne-t és forró zúzott piros paprikát ad.

Chili por receptje elképeszt engem, mennyi pénzt költenek az „ínyenc” chili porok. Gyakran jönnek valami giccses csomagolásban (mint egy zsákvászon zsák vagy egy cowboy kalap), olyan ígéretekkel, mint az „Authentic!”, „World Best” vagy „Award Winning!”. A lenyűgöző csomagoláson belül valószínűleg meglehetősen hatástalan műanyag fűszerpaprikát talál, amely régóta elhúzódott a főbb. Eltekintve attól, hogy nevetségesen túlértékelték ezeket a keverékeket, valószínűleg hónapokig a polcon is ültek. Miután a fűszereket pirították és őrölték, az észterek, a terpének és más aromakomponensek, amelyek így illatosak, gyorsan elhagyják a sima ízű vörös szennyeződéseket, amelyek biztosan nem éri meg a megszerzett készpénzt.

Ezért szeretem a saját fűszerkeveréket otthon, kis tételben őrölni. Ez olcsó, egyszerű, és az eredmények sokkal erősebbek lesznek, mint bármelyik előkészített keverék, amit egy boltban fogsz felvenni. Ami a legfontosabb, hogy a saját ancho chile porod lehetővé teszi a keverék tetszés szerinti beállítását, ami a „világ legjobb chili por” címét érdemli. Még ha nem érdekli, hogy megváltoztassa a fűszerek keverékét, érdemes lehet tudni, hogy nagyon könnyű megváltoztatni a chili por hőszintjét . Mivel a chili paprika csomagja (még ugyanazon fajták között is) nagy mértékben változik a termesztési feltételek függvényében, a chili paprika cseréje nem mindig működik. Szerencsére a kapszaicin nagy része (a chili paprikát forró anyag) a világos színű membránokba koncentrálódik, amelyek a magokat a borssal összekötik. A membránok levágása (vagy nem), nagyban befolyásolhatjuk, hogy a csípős por milyen lesz.

Hol lehet vásárolni Chili por ?
Lehet, hogy mély megértése van a chili porról . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre . Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet


Back