Banner
Haza > Tudás > Tartalom

A chili por előnyei

Mar 13, 2016

A chili por porított chili paprika és más összetevők keveréke, általában kömény, fokhagyma és oregánó. A Spice House ízletes, ízletes, sómentes chili port hordoz, amely 3 hőszint (normál, közepes és meleg), minden ízlésre alkalmas.

Mindhárom édes ancho chile borssal kezdődik, és köményt, fokhagymát, hagymát, mexikói porcelán oregánt. A közepes chili por cayenne-borsot ad, míg az ancho chili por több cayenne-t és forró zúzott piros paprikát ad.

Chili por receptje elképeszt engem, mennyi pénzt költenek az „ínyenc” chili porok . Gyakran jönnek valami giccses csomagolásban (mint egy zsákvászon zsák vagy egy cowboy kalap), olyan ígéretekkel, mint az „Authentic!”, „World Best” vagy „Award Winning!”. A lenyűgöző csomagoláson belül valószínűleg meglehetősen hatástalan műanyag fűszerpaprikát talál, amely régóta elhúzódott a főbb. Eltekintve attól, hogy nevetségesen túlértékelték ezeket a keverékeket, valószínűleg hónapokig a polcon is ültek. Miután a fűszereket pirították és őrölték, az észterek, a terpének és más aromakomponensek, amelyek így illatosak, gyorsan elhagyják a sima ízű vörös szennyeződéseket, amelyek biztosan nem éri meg a megszerzett készpénzt.

Ezért szeretem a saját fűszerkeveréket otthon, kis tételben őrölni. Ez olcsó, egyszerű, és az eredmények sokkal erősebbek lesznek, mint bármelyik előkészített keverék, amit egy boltban fogsz felvenni. Ami a legfontosabb, hogy a saját ancho chile porod lehetővé teszi a keverék tetszés szerinti beállítását, ami a „világ legjobb chili por” címét érdemli. Még ha nem érdekli, hogy megváltoztassa a fűszerek keverékét, érdemes lehet tudni, hogy nagyon könnyű megváltoztatni a chili por hőszintjét . Mivel a chili paprika csomagja (még ugyanazon fajták között is) nagy mértékben változik a termesztési feltételek függvényében, a chili paprika cseréje nem mindig működik. Szerencsére a kapszaicin nagy része (a chili paprikát forró anyag) a világos színű membránokba koncentrálódik, amelyek a magokat a borssal összekötik. A membránok levágása (vagy nem), nagyban befolyásolhatjuk, hogy a csípős por milyen lesz.

Hol lehet vásárolni Chili por ?
Lehet, hogy mély megértése van a chili porról . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre . Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back