Banner
Haza > Tudás > Tartalom

A lúgosított kakaópor előnyei

Jan 23, 2017

Az édesítetlen lúgosított kakaópor réz, egy alapvető ásványi anyag. A réz segít abban, hogy érett kollagént állítson elő, amely a kötőszövetet erősen tartja. A réz fogyasztása is segít az anyagcsere támogatásában, mivel aktiválja az energiát előállító enzimeket. A kakaópor lúgosítva is aktiválja az idegrendszer működéséhez szükséges enzimeket, és segít abban, hogy melanint, a szemében, bőrében és hajában található pigmentet készítsen. 2 evőkanál édesítetlen lúgosított kakaópor fogyasztása 410 mikrogramm rézzel, vagy a napi ajánlott bevitel 45% -ával rendelkezik az Orvostudományi Intézet szerint.

A fitonutriensek
Az édesítetlen lúgosított kakaópor a növényi tápanyagok forrását jelenti - az egészséget javító növényi vegyületek. A kakaóban levő flavanolok csökkentik a vérnyomást, és javítják a vérerek és a vérsejtek működését, a 2008-as "Asia Pacific Journal of Clinical Nutrition" című kiadvány szerint. hogy kétféle növényi tápanyag - a katechinek és a procianidinek - rák elleni küzdelemben is részesülhetnek. Míg a nem édesített lúgosított kakaópor előnyei a betegségek elleni küzdelemben több vizsgálatot igényelnek, a kakaó fogyasztása a kiegyensúlyozott étrend részeként segíthet abban, hogy egészséges maradjon.

Fogyasztó több édesítetlen lúgosított kakaópor
Az édesítetlen kakaó jótékony hatású antioxidánsai miatt keserű ízű, ezért édesítetlen lúgosított kakaópornak kell lennie ízletesebbé a természetes cukor vagy egészséges édesítőszerekkel való párosítással. Adjunk hozzá 2 evőkanál cukrozatlan lúgosított kakaóport a gyümölcsös turmixokhoz - alacsony zsírtartalmú kakaópor párok különösen jól banánnal készített, vagy természetes mogyoróvajjal készített smoothie-kkel. Alternatívaként kombinálhatunk édesítetlen lúgosított kakaóport, zabot és bogyót a csokoládé zabkása számára, vagy saját forró kakaót készíthetünk a zsírmentes tej, cukrozatlan lúgosított kakaópor és egy egészséges édesítőszer, például a stevia melegítésével a tűzhelyen.

Hol lehet megvásárolni alkáli kakaópor?
Lehet, hogy mélyen megérti az alkáli kakaóport. Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.

Back