Banner
Haza > Tudás > Tartalom

A juhok Placenta Extract-FZBIOTECH előnyei, adagja és online vásárlása

Jan 25, 2018

A juhok placenta kivonata egy bizonyos emlősök, beleértve az embert is, egy placentából eltávolított anyag. Egyes szakértők úgy vélik, hogy az anyagnak számos egészségügyi előnye van. Néhány tanulmány azt mutatja, hogy ez a kivonat esetleg enyhíti a menopauza tüneteit. Egyes kozmetikai gyártók ezt a kivonatot a haj- és bőrápolási termékekhez is hozzáadják.

A juhok placenta előnyei

A juh placentát sok éven keresztül hasznosították az általános egészség és egészség javítása érdekében. A fogyasztók általában azt is használják, hogy tiszta és egészséges bőrt hozzanak létre, foltok és ráncok nélkül. Bár sokan nem értenek egyet a juhok placenta előnyeiről, sok helyen a világon, úgy vélik, hogy szerves eszköze annak, hogy csökkentse a fizikai testet érintő járadékot.

A bárány placentájában lévő összes tápanyag segíti a születendő bárány növekedését, de amikor a placentát kivonják, egyesek úgy vélik, hogy ez is számos előnnyel jár az emberi egészségre. A várakozó lények által termelt minden placentában megtalálhatóak a tápanyagok és a vitaminok, de a juhok placentája gyakran sokkal jobban elérhető és sokkal tápanyagban gazdagabb.

A juhok placenta kivonatát tartalmazó elemek használatának egyik előnye világos, gyönyörű bőr, amely úgy tűnik, hogy továbbra is fiatal, függetlenül attól, hogy a férfiak vagy nők vagy a koruk nem. A báránybarnák segítik a sebek bizonyos fajtáinak helyreállítását, és felhasználhatóak a bőr simítására és a foltok megjelenésének csökkentésére is.

Egyes kutatók kimutatták, hogy a juh-placenta bizonyos tápanyagokat, hormonokat és növekedési szempontokat tartalmaz. A bevitel során a placenta kivonat elősegítheti az egyén immunrendszerét, mérsékelheti hormonjait, vagy javíthatja általános egészségét és egészségét. Ezt a kivonatot az allergiás reakciók megállítására és a pszichológiai tisztaság érdekében is felhasználhatjuk. A placentát emellett a nők is használhatják a menstruációjuk kezelésére.

Számos személy fényes és egészséges hajat generál a placenta kivonattal rendelkező samponok felhasználásával. A tabletták vagy lágy gélek, amelyek a levágott tápanyagokból és a juhok placentájából származó vitaminokból állnak, naponta is bevihetők, hogy elősegítsék az egészséges testet és gondolatokat, és fokozzák a bőr és a haj megjelenését.

A juhok mindegyik tápanyaga segíti a születendő juhok növekedését, azonban a placentát kivéve néhányan úgy vélik, hogy számos előnnyel is járhat az emberi egészségre. Minden várandós teremtmény által létrehozott placentának vitaminjai és tápanyagai vannak, de a juhok placentája gyakran sokkal hozzáférhetőbb és sokkal tápanyagban gazdagabb.

Bármelyik sebgyógyulást elősegíthetünk a juhok placentáján , és hasonlóképpen fel lehet használni a bőr kiegyenlítésére és a hegek megjelenésének csökkentésére.

A juh placenta kivonat adagja

A juh-placenta-kivonat szilárdságát extrahálási arányával mérjük. Minél magasabb a frissen extrahált juh-placenta aránya, azt jelentené, hogy magasabb szintű placenta-kivonatot tartalmaz. Például egy 1:20-as extrahálási arányú 200 mg juh-placenta-kivonat 4000 mg friss placentának felel meg. A regisztrált juh-placenta-kivonat termékek szilárdsága 150 mg-600 mg, 3000 mg-30000 mg friss placenta-nak felel meg.

Hol lehet vásárolni juhplacenta kivonatot?

Lehet, hogy mélyen megérti a juhok placentáját. Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint egy kínai profi szállító a juh Placenta kivonat, szentelt a különböző monomer kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back