Banner
Haza > Tudás > Tartalom

A RU-58841 por-FZBIOTECH előnyei, alkalmazásai, mellékhatásai

Feb 22, 2018

A RU-58841 (más néven PSK-3841 vagy HMR-3841) egy nem szteroid antiandrogén (NSAA), amelyet korábban akne, androgenetikus alopecia (hajhullás vagy kopaszodás) és hirsutizmus (túlzott haj) kezelésére alkalmaztak. növekedés). A vegyület szerkezete hasonló a RU-58642-hez, de egy másik oldalláncot tartalmaz.

A RU58841 egy kísérleti vegyület, amelyet klinikailag próbáltak ki androgenetikus alopeciára (tipikus férfi kopaszság) és más androgénnel kapcsolatos állapotokra, mint például a hirsutizmus és az akne. Helyileg alkalmazva megakadályozza, hogy a dihidrotesztoszteron (DHT) a androgén receptorhoz kötődjön.

A RU58841 por mellékhatásai

A RU58841 egy olyan helyi megoldás, amely helyben működik az alkalmazott területen.

Azáltal, hogy megakadályozza, hogy a DHT a hajhagymákra hatjon, lehetővé kell tennie a felhasználók számára, hogy hormonjaik módosítása nélkül fenntartsák a hajukat.

Ez ellentétben áll a finaszteriddal, az FDA által jóváhagyott hajhullás kezeléssel, amely a DHT szint szisztematikus csökkentésével működik. A finaszterid tabletta csökkenti az 5-alfa reduktáz enzim szintjét az egész szervezetben, megakadályozva, hogy a tesztoszteron DHT-ra alakuljon át.

A Finasteride (1 mg) körülbelül 70% -kal csökkenti a DHT szintjét. Ennek a problémája azonban az, hogy a DHT sokkal többet csinál, mint a hajhullás. A DHT fontos férfi hormon, különösen a férfiak szexuális fejlődésében a pubertás idején. Ennek eredményeként néhány embernek mellékhatásai lesznek a finaszterid alkalmazása során.

A RU58841 por alkalmazása

A RU-58841 a hajhullás kezelésére szolgáló gyógyszer, amely valószínűleg inkább a kereskedelmi potenciál és a kémiai stabilitás miatt, mint a hatékonyság, mivel a RU-58841 későbbi tanulmányai a gyógyszer különböző kémiai formáira összpontosítottak, és különböző nanorészecskékkel kombinálva a szállítás javítása.

Hol lehet megvásárolni RU58841 por?

Lehet, hogy mélyen megérti a RU58841-et. Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint a SARMS kínai szakmai szállítója, különféle RU58841-es termékeket kínál, kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back