Banner
Haza > Tudás > Tartalom

A Soy Isoflavone előnye

Mar 09, 2016

A szója- izoflavon , általában Genistein és Daidzein, szójatermékekben és más növényekben található bioflavonoidok, amelyek képesek kölcsönhatásba lépni a különböző hormonokkal, mint például az ösztrogén. Úgy tűnik, hogy egészségesek, és nem a fiatal férfiak és a tesztoszteron szintek.

A szója-izoflavonok (Genistein és Daidzein) az élelmiszerek széles választékában találhatók, de többnyire szója, amelyek a testrendszerek széles skáláját érintik. Úgy tűnik, hogy a női hormon ösztrogén szintjét (bár kissé eltérő) utánozzák. A mellrák kockázatának csökkentésében és növekedésében szerepet játszottak, és általában jó a kardioprotekcióban a lipoprotein szint csökkentésében, és az öregedésben is jónak tartják a csont egészségét.

Az izoflavon biológiailag aktív, nem szeszes vegyületek, amelyek viszonylag nagy mennyiségben vannak jelen a szójababban és a szójababban. A szójabab két fajtájú izoflavont tartalmaz; daidzein és genistein. Ezek a vegyületek olyan növényi vegyi anyagok nagyobb csoportjának részét képezik, melyeket sok gyümölcsben, zöldségben és hüvelyesben gyakori a flavenoidok. A szójabab az izoflavonok leginkább koncentrált forrása az emberi táplálkozásban.

Az izoflavonokat a szójabab-növény termeli a rovarok és betegségek, például a Phytophthora elleni védekezési mechanizmus részeként, valamint a környezeti terhelések, például az aszály hatására. Az izoflavonok fontos szerepet játszanak a szójabab növekvő növényekben is, a nitrogén-rögzítő Rhizobium baktériumok által stimulálva a csomók kialakulását.

Hol vásárolhat szója izoflavont ?
Lehet, hogy mélyen megérti a szója-izoflavont . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint a növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomert ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre . Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back