Banner
Haza > Tudás > Tartalom

A Puerarin előnye

Feb 18, 2016

A számos ismert izoflavon közül a Puerarint számos növényben és gyógynövényben találjuk meg, mint például a Pueraria gyökere (Radix puerariae), különösen a kudzu növény. A Puerarin a Pueraria lobata (Willd.) Ohwi gyökéréből izolált fő bioaktív összetevő, amely a hagyományos kínai orvoslásban Gegen (kínai név) néven ismert. A leggyakoribb másodlagos metabolitként a puerarint az 1950-es évek végén izolálták Gegenből . Azóta széles körben vizsgálták farmakológiai tulajdonságait. A szokásos élelmiszerekben kapható és alternatív gyógyászatban használatos. Ezt széles körben alkalmazzák kardiovaszkuláris és cerebrovascularis betegségek, cukorbetegség és cukorbetegségek, osteonecrosis, Parkinson-kór, Alzheimer-kór, endometriózis és rák kezelésében.

A puerarin jótékony hatásai a különböző gyógyászati célokra a farmakológiai tulajdonságok széles spektrumának köszönhetők, mint például a vazodilatáció, a kardioprotekció, a neuroprotekció, az antioxidáns, a rákellenes, a gyulladáscsökkentés, a fájdalom enyhítése, a csontképződés elősegítése, az alkoholfogyasztás gátlása és az inzulinrezisztencia enyhítése. A közvetlen molekuláris mechanizmusok és célok azonban nem tisztázottak. Ez a felülvizsgálat átfogó összefoglalást nyújt a puerarin farmakológiai hatásairól.

A Pueraria jelentős mennyiségű más fitoösztrogént tartalmaz, beleértve a daidzeint, a genisteint, a puerarint és a mirificint. Az iparági szabványt HPLC-kromatogrammal mértük a később említett fito-vegyszerekben. Amikor a miroestrol belép egy ösztrogénreceptorba, modulálja a receptorra gyakorolt hatást. Pueraria kiegészítők, ha az ösztrogén aktivitás alacsony, és hígítja, ha a receptor ösztrogén aktivitása magas. A miroestrol nem befolyásolja az ösztrogénszintet a szervezetben, mivel csak az ösztrogénreceptort befolyásolja.

Hol vásárolhat puerarin ?
Lehet, hogy mélyen megérti a puerarint . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint a növényi kivonat és a biopesticid professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatok és biopesticid kedvező áron történő biztosításával foglalkozik. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre . Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back