Banner
Haza > Tudás > Tartalom

A béta-szitoszterin előnye

May 18, 2016

A béta-szitoszterin egy növényből származó anyag. Gyümölcsökben, zöldségekben, diófélékben és magokban található. Gyógyszert készítenek. A kezdeti vizsgálatok azt mutatták, hogy a β-szitoszterol növelheti a perifériás vér limfociták proliferációját és fokozhatja a természetes gyilkos sejtek citotoxikus hatását. A további vizsgálat gyulladáscsökkentő tulajdonságokat tárt fel, és javaslatot tett a krónikus gyulladásos állapotok szabályozásában betöltött szerepre.

A maratoni futókon megfigyelt túlzott fizikai stressz finom immunszuppressziót okozhat. Ez részben annak a ténynek köszönhető, hogy zavarja a normális fiziológiai egyensúlyt vagy homeosztázist, beleértve az immunrendszert. A β-szitoszterin beadása (a placebóval szemben) megakadályozhatja a tipikus neutrofíliát, a limfopént és a teljes leukocitózist.

Az élelmiszerekben a béta-szitoszterolt egyes margarinokhoz (például a Control Controlhoz ) adják, amelyek a koleszterinszint-csökkentő étrend részeként és a szívbetegségek megelőzésére szolgálnak. A szövetségi Élelmiszer-és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) lehetővé teszi a gyártók számára, hogy állítsák be, hogy a növényi szterol-észtereket, például a béta-szitoszterint tartalmazó élelmiszerek csökkentik a koszorúér-betegség kockázatát. Ez a szabály az FDA azon következtetésén alapul, hogy a növényi szterin-észterek csökkenthetik a CHD kockázatát a vér koleszterinszintjének csökkentésével. Bár sok bizonyíték van arra, hogy a béta-szitoszterin csökkenti a koleszterinszintet, nincs bizonyíték arra, hogy a hosszú távú használat valójában csökkenti a CHD kialakulásának kockázatát.

Ne keverje össze a béta-szitoszterint a szitosztanolral, amely a Benecol nevű termékben található hasonló anyag. Mind a szitosztanolt, mind a béta-szitoszterint a koleszterinszint csökkentésére használják magas koleszterinszintű embereknél, és ugyanolyan hatásosnak tűnnek.

Hol vásárolhat béta-szitoszterolt ?

Lehet, hogy mélyen megérti a béta-szitoszterint . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint a növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomert ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back