Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Az arginin előnye

Mar 07, 2016

Az arginin egy olyan aminosav, amely néhány okból fontos a szervezetben. Az egyik a három szubsztrát közül, amely a kreatint képezi, ami létfontosságú tápanyag (a hiány a mentális retardációt okozza), és az Agmatine, a testben lévő jelző molekula kialakítására is használható. Az argininpor mind a karbamid-cián (L-ornitin, L-citrullin és arginosukcinát), mind a nitrogén-oxid ciklus (az ornitin és az arginosukcinát) közbenső terméke, és az ornitinon keresztül helyettesítő módon poliamid szerkezeteket hoz létre, amelyek szabályozhatják a sejtfunkciót.

Az L-arginin népszerű kiegészítője a sportolóknak, mivel a szervezetben növeli a nitrogén-oxid aktivitását. Sajnos ez a hatás nem megbízható, másképp egészséges felnőtteknél. Bár vannak olyan vizsgálatok, amelyek a nitrogén-monoxid (véráramlás) megnövekedett hatását mérték, párosulnak a nettó hatásokat nem mutató vizsgálatokkal. Ami a mechanizmust illeti, okkal feltételezhető, hogy ez a különbség részben az l-arginin pornak a belekben való gyenge felszívódásának köszönhető, mielőtt eléri a testben észlelhető aktivitást. Az arginint igénylő vagy egyébként argininben gazdag fehérjeszerkezetek (mint például az enzimek) nem tűnnek jelentősen módosítottnak.

Ismert, hogy az Arginase túlzott mértékben expresszálódik a II. Típusú cukorbetegeknél, és kockázati tényezője a szív- és érrendszeri problémák kialakulásának ebben a populációcsoportban, és csökkenhet a veseelégtelenségben szenvedőknél.

Hol vásárolhatok arginint ?
Lehet, hogy mélyen megérti az arginint . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint a növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomert ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre . Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back