Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Testolone / RAD 140 | FZBIOTECH felhasználásai, előnyei és mellékhatásai

Sep 29, 2017

A RAD140 a preklinikai vizsgálatokban erős anabolikus aktivitást mutatott az izomra és a csontra, és 28 napos preklinikai toxikológiai vizsgálatot végzett mind patkányokon, mind majmokon. A magas anabolikus hatékonyság, a receptor szelektivitás, az erős orális aktivitás és a hosszú élettartam miatt a RAD140 klinikai potenciálja számos olyan indikációban van, ahol a sovány izomtömeg és / vagy a csontsűrűség növekedése előnyös, például a kezelés. a rák cachexiája, az izomgyengeség és az osteoporosis okozta fogyás.

A Testolone / RAD 140 előnyei

A fenti tesztoszteron hatásai mellett a Testolone (RAD-140) más jelentős előnyökkel is jár. A nagy intenzitás mellett a fokozott sebesség, az állóképesség és a kitartás kulcsfontosságú előny, amit a RAD implementációval végzett kutatási tesztek mutatnak. A RAD 140-es kutatás egy másik nagy előnye az izomszövetek gyors felépítése. A vizsgálatok azt is kimutatták, hogy a RAD nagyobb anabolikus hatást mutat, mint a tesztoszteron.

A Testolone / RAD 140 használata

Nyilvánvaló, hogy mint a többi SARMS, a testolon nagyon jó lehetőségeket kínál az izomvesztéses betegek, a szarkopénia (életkorhoz kapcsolódó izomvesztés) és androgénhiányok számára. Ellentétben az anabolikus szteroidokkal, amelyeket ugyanarra a célra használnak, a betegek képesek lesznek kihasználni ugyanazokat a pozitív hatásokat, elkerülve a legtöbb nemkívánatos hatást.

Logikusan, a testolone hihetetlen előnyökkel járhat a sportoló számára anabolikus androgén szteroidoknál megfigyelhető kiemelkedő mellékhatások nélkül. Különösen a testolon drasztikusan javítja az állóképességét és a visszanyerését, ami tovább növeli az izomtömeg és az erő erősségét. Következésképpen az RAD140 nagyszerű kiegészítője lesz bármelyik ciklusnak, ahol minden ilyen tulajdonságot további mellékhatások nélkül ad meg. Sőt, hosszú időn belül sikeresen használhatjuk a szólót, mivel nem okoz elnyomást.

A Testolone / RAD 140 mellékhatásai

A RAD140 egyik legvonzóbb aspektusa, és általában az összes SARMS, a mellékhatások hiánya, amelyek ezeknek a napoknak a legbiztonságosabb teljesítménynövelő gyógyszerei (PED). Amint fentebb említettük, a RAD140 nem okoz szuppressziót, és nem okozza sem a szteroidokkal gyakran összefüggő mellékhatásokat. Ráadásul, a szájon át alkalmazandó vegyületek ellenére, a SARMS nem májmérgező, így RAD140 is. Végül, a testolon nem lép kölcsönhatásba az aromatáz enzimmel, így nem lesz ösztrogén mellékhatás, ha önálló PED-ként vagy más nem aromatizáló vegyületekkel használjuk.

Hol lehet megvásárolni a Testolone / RAD 140?

Lehet, hogy mély megértése a Testolone / RAD 140. Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint egy kínai szakmai szállítója a SARMS, már szentelt, hogy a különböző SARMS kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Várjuk a kérdésedet.


Back