Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Synephrine HCL mellékhatások és felhasználások

Feb 25, 2016

A Synephrine Hidroklorid egy olyan kivonat, amelyet leggyakrabban az éretlen narancssárga narancs (Citrus aurantium) növényből szereznek, de sok más citrusnövényben megtalálható, beleértve a sevillai narancsokat, a mandarin narancsokat, a klementineket, a Marrs édes narancsokat, a Nova mandarinokat és a grépfrútokat. Ez egy népszerű a fogyás, és gyakran megtalálható olyan képletekben, amelyek sok más vegyületet tartalmaznak, de gyakran ezek a termékek olyan erős stimulánsokat és gyógynövényeket tartalmaznak, amelyek túl nagy hatást gyakorolnak vagy egyáltalán nem.

A Synephrine a stimulánsok népszerű alternatívája, amely ingerlékeny, idegesítő vagy vezetékes érzetet ad az embereknek. A Synephrine egyik nagyszerű tulajdonsága, hogy képes növelni az energiát és az anyagcsere sebességét a szívfrekvencia vagy a vérnyomás növelése nélkül. Ez a kíváncsi hatás a népszerűség növekedéséhez vezetett, mint a fogyás és az energiaszivattyúzás támogatása.

A Synephrine az agy adrenerg receptoraira hat. A Synephrine az adrenerg receptorok, például az étvágycsökkenés, a magas anyagcserét, a koleszterin-anyagcserét és a zsírégetést érintő célzásával stimuláns-szerű hatásokat eredményez a megnövekedett vérnyomás és az érszűkület nélkül.

A fogyás érdekében a Synephrine saját bajnokságában van. A Synephrine port ismételten megvizsgálták zsírégető hatása miatt, és kimutatták, hogy növeli a lipolízist (a zsír energiának való felhasználása). Miközben növeli az anyagcserét, a Synephrine szintén csökkentheti az inzulinrezisztenciáját. Sokan szedik a Synephrint az edzőteremben. A Synephrine kimutatta, hogy segíti az atlétikai tevékenységet, és az energiával járó előnyök miatt néhány ember szívesebben veszi a kemény munkát.

Hol vásárolhatsz szinfrin ?
Lehet, hogy mélyen megérti a szinkrint . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre . Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back