Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Synephrine hatékony a fogyás érdekében

Mar 10, 2016

A Synephrine- t a növények „aktív összetevőjeként” és a fogyás során alkalmazott étrend-kiegészítőként említik. Ez lett az egyik legnépszerűbb serkentőszer a súlycsökkentő termékekben, miután az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala megtiltotta az efedrin tartalmú étrend-kiegészítők használatát.

A Synephrine szintén nyomkövető amin, amely gerincesek és gerinctelen állatok esetében megtalálható. A synephrine számos adrenerg és szerotonerg receptorra hat, és a trace-aminnal társult receptorokra gyakorolt hatását már régóta tárgyalják. A Synephrine három különböző pozíció izomerben létezik; mindazonáltal csak p- és m-synephrint írtak le súlycsökkentő termékekben. A szinfrin-tartalmú kiegészítők állítólagos hatékonysága a szineprin adrenerg stimulációjából eredő termogén hatásoknak tulajdonítható. A synephrine növekvő használata aggodalomra ad okot, mivel mellékelték a káros hatásokról szóló jelentéseket. A szívelégtelenségek, köztük a magas vérnyomás, a tachyarrhythmia, az angina variáns, a szívmegállás, a QT-megnyúlás, a kamrai fibrilláció, a myocardialis infarktus és a hirtelen halál voltak a leggyakoribb mellékhatások, amelyek a szeprin-bevitelhez kapcsolódnak. A synephrine által kiváltott kardiotoxicitással kapcsolatos mechanizmusok még mindig ismeretlenek, mivel a biztonságával kapcsolatos vizsgálatok szűkösek. Ez a felülvizsgálat a synephrine farmakológiájára vonatkozó általános szempontokat fogja megcélozni, de az összpontosít a szineprin használatával kapcsolatos hatékonysági és toxicitási szempontokra.

A Synephrine a Citrus aurantium gyógynövényben megtalálható fő aktív kivonat (keserű narancs). Az étrend-kiegészítőkben található legtöbb szeprin por a Citrus aurantium része, így lényegében egymás között beszélhetünk. Néhány előzetes jelentés az állatokról jelentősen csökkentette a táplálékfelvételt és a testsúlygyarapodást a Citrus auratium kivonat beadásával. Stephen Bend és munkatársai rendszeres felülvizsgálatot végeztek 2004-ben annak érdekében, hogy értékeljék a keserű narancssárga kivonat hatékonyságát, amelyet a fogyás előmozdítása céljából forgalmaznak. Sikerült csak egy, a randomizált, placebokontrollált vizsgálatot találni, amely 6 hétig tartott, és 20 betegnél végezték el. A testsúlycsökkenés szempontjából nem volt statisztikailag szignifikáns előny. A synephrine képes kölcsönhatásba lépni a béta receptorokkal, ezáltal elősegítve a lipolízist, bár úgy tűnik, hogy rosszul felszívódik vagy gyorsan metabolizálódik.

Hol vásárolhatsz szinfrin ?
Lehet, hogy mélyen megérti a szinkrint . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre . Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


 


Back