Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Sophora kivonat-rákellenes

Jul 25, 2016

A Sophora flavescens egy gyógynövény, amely a rák elleni küzdelemre és az egészségügyi feltételek széles körének kezelésére utal. Ez a hagyományos kínai orvoslás általánosan használt gyógyszere, ahol "ku shen" -nek (a "keserű gyökérnek") nevezik. Egyes kutatások arra utalnak, hogy a gyógynövénynek ösztrogénszerű hatása lehet.

A Sophora kivonat egészségügyi előnyei

Az előzetes vizsgálatok megállapították, hogy a Sophora kivonat számos antioxidáns hatású vegyületet tartalmaz. Van néhány előzetes bizonyíték arra is, hogy ez a gyógynövény segíthet különböző egészségügyi problémák kezelésében vagy megelőzésében. Íme a Sophora kivonat lehetséges előnyei:

1) Asztma

A Sophora kivonat ígéretet mutat az asztma kezelésében, a Phytotherapy Research 2007-ben közzétett kis tanulmánya szerint. 14 asztmás ember bevonásával a tanulmány megállapította, hogy a Sophora gyökér kivonat segíthet az asztma tüneteinek enyhítésében, a légzési funkció fokozásában és a belélegzés csökkentésében. kortikoszteroidok és béta-agonisták (két kezelés, amelyeket általában az asztma kezelésére használnak).

2) Hepatitis

Egy kis klinikai vizsgálat, melyet a Journal of Viral Hepatitis 2000-ben jelent meg, arra utal, hogy a Sophora Extract Matrine segíthet a hepatitis B kezelésében.

A vizsgálathoz 94 hepatitis B-t szenvedő személyt kezeltek kurorinonnal ( Sophora extraktporból kivont vegyület) vagy alfa-interferonnal (a hepatitis B vírus növekedésének lassítására szolgáló gyógyszer) három hónapig.

Van néhány előzetes bizonyíték arra, hogy a Sophora kivonat rákellenes tulajdonságokkal rendelkezik. Például egy tanulmány, amelyet az American Journal of Chinese Medicine 2010-ben tett közzé, arra utal, hogy a mátrix (a Sophora-kivonatból kivont vegyület) ellenállhat az emlőráknak.

A vizsgálatban az emberi és az egér mellráksejteken végzett vizsgálatok azt mutatták, hogy a matrine részben segíthet az emlőrák elleni küzdelemben az apoptózis indukálásával (a rákos sejtek proliferációjának megállításához nélkülözhetetlen programozott sejthalál típusa). Ráadásul úgy tűnt, hogy a mátrix lassította az emlődaganatok növekedését egerekben, valamint gátolta a daganatok terjedését a tüdőbe és a májba.

Hol vásárolhat Sophora kivonatot ?

Lehet, hogy mélyen megérti a Sophora kivonatot . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back