Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Skin Luster termék-adlay por

Mar 17, 2016

Az adlayport általában a rákos hagyományos kínai orvoslás megelőzésére használják. Ismét általában enni, könnyű és édes, enyhén hideg, kedvező víz-duzzanatot, nedves lépet, gyengeséget, hőhullámot és más általánosan használt gyógyszerek egyéb hatásait okozó diurézis révén a nedvességet megszüntetve.

A fehérje, a B1, B2 vitaminok fő összetevői sima bőrűek, csökkentik a ráncokat, kiküszöbölik a pigment foltok hatását, hosszú távú ivást, míg a fehérítés barna foltokat, szeplőket, pattanásokat, foltokat eltűnhet és így táplálja a bőrt.
Élelmiszer-ellátásként is használható.

Egy másik arc akne és a bőr érdessége jelentős hatással van, de az ultraibolya abszorpciós kapacitására is, kozmetikai kivonatai hozzáadhatók a fényvédő és az UV hatásokhoz.
Az öntött por önmagában hidratálja a bőr fehérítő hidratáló qi és vérkeringését, enyhíti a fájdalmat és egyéb hatásokat, de nagyon figyelemre méltó természetes fehérítő hatása van a bőrre, hogy javítsa a bőr anyagcseréjét és hidratáló funkcióját, amely hatékonyan megszünteti a bőrt száraz és felhős. éles test, és csökkentheti a rák kockázatát.

Az Adlay por tápértéke
Mivel a szerves adlaypor fehérjében gazdag, az enzimek lebonthatják, lágyíthatják a bőr keratinocitáit, sima bőrt, csökkentik a ráncokat, megszüntetik a pigment foltokat, bőrt és tisztességes arcot adnak, hosszú távú ivás is hidratálja a bőrt a hatás eléréséhez. A finom bőrtartalom fenntartása, a pattanások megszüntetése, a madárfoltok, az életkori foltok, a terhességi pontok, a pillangó, a méretezés, a pattanások, az aprított, durva bőr és így jó hatásuk van.
A tiszta adlaypornak is hidratálnia kell a bőrt, a fehérítő hidratálást, a qi-t és a vérkeringést, a fájdalmat és a bőrre gyakorolt egyéb hatásokat, de természetes fehérítő hatása is van, javíthatja a bőr anyagcseréjét és hidratáló funkcióval, hatékonyan megakadályozhatja a szárazságot bőr, és csökkenti a valószínűsége a rák fehérítő termékek szent, egy természetes fogyókúra szépség ételek.

Hol lehet vásárolni adlay port ?
Lehet, hogy mélyen megérti az adlay-port . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre . Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back