Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Bőr-egészségügyi termék-kollagén

Feb 20, 2017

Fontos megjegyezni, hogy ez a tanulmány a hidrolizált (peptid) formát (a kék fedelet) használja, amely a kollagén könnyebben emészthető formája. A vizsgálatok közvetlenül összehasonlítják a zselatint és a kollagént, hogy képesek a bőr javítására, így a bőr egészségére a peptid formát használom.

A csontok és a közös egészségkollagén ugyanolyan előnyös lehet a csontok és az ízületek számára, mint a bőr számára. A kollagén a kollagén természetes termelésének elősegítésével és ezeknek az aminosavaknak a biológiai hozzáférhetőségének biztosításával idővel javíthatja a csont- és ízületi egészséget. Valójában egy kettős-vak, placebo-vizsgálat jelentősen javította az ízületi fájdalmat. A hormonegyensúly-feltörekvő kutatások azt mutatják, hogy a kollagén specifikus aminosavak segíthetnek a szervezet aminosav-egyensúlyának javításában és a test természetes hormontermelésének támogatásában.

Collagen.jpg

A kollagén olyan anyag, amelyet a szervezet természetesen termel. Ennek az anyagnak a termelése azonban csökken, amikor az emberek öregszik. Az alacsony termelés eredményei közé tartozik a ráncok, a bőr és a törékeny haj ritkítása. Számos kollagén-kiegészítés áll rendelkezésre a piacon, amelyek képesek helyreállítani a kollagén mennyiségét a szervezetben. Sokan kollagén-kiegészítőket használnak a vonalak vagy a ráncok csökkentésére.

Hol vásárolhat kollagént?

Lehet, hogy mélyen megérti a kollagént. Xi'an Fengzu Biológiai Technology Co., Ltd., mint a növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomert ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back