Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Skin-Care por-gyöngy por

Apr 12, 2016

Gyöngy porvan a végső exfoliater; kevesebb szemcsés, mint mikro-ajkak megnagyobbítása zsírral krémek, és eltávolítja a halott bőr, természetesen. Hámlás felett nem ajánlott a bőrgyógyászok, aki figyelmeztet, hogy a több mint a bőrradír termékek használata hagyhatja a bőr száraz, piros, irritált és sokkal veszélyeztetettebbek a leégés. Használata bőrradír AHA termékek, a mikro-ajkak megnagyobbítása zsírral kezelések, és az arc cserjések a bőr károsodását. Túl durva, és gyulladást okoznak és maradandó károsodást. Majd a testünk arra kényszerül, hogy használja fel a megmaradt tárolja a kollagén javítás, ha ez új károsodás, hatiszta gyöngy porfel lehetne használni az öregedés jelei már meglévő javítása felé. Bőrradír bőre egyszer vagy kétszer egy hétengyöngy portartja a bőr ragyogó egész évben. Használataszerves gyöngy porAhelyett, hogy a mikro-ajkak megnagyobbítása zsírral kezelés a bőr fog fizetni vissza azzal, hogy fényes.

Gyöngy porsegít megelőzni a melanin fejlesztés, ami a szeplő és a sötét foltok.Természet gyöngy pormegakadályozhatja, hogy váljon a régi látszó bőr, ráncos és megereszkedett. Ez a stimuláció SOD aktivitás, és egyéb kapacitások és tápanyagokat. Hogy kifehéríti, puhítja, táplálja és hidratálja a bőrt.

Gyöngy poraerodinamika termelni egy kiváló termék, amely fenntartja a mágia-a gyöngy szövetszerkezetük alapján különösen szándékos technológiával rendelkezik. A szemcseméret, a Pearlcium változatos természetesen szerint minden gyöngy, attól függően, hogy a legkisebb kristályok belsejében minden gyöngy tulajdonságait. Azt, hogy nano és a mikro-részecskék. Pearlcium nem szabványosítása a részecskeméret, a por, mivel ez eltávolítja a különleges információt, ami feltétlenül szükséges az optimális Pearlcium, és a mi drága.

Hol lehet megvásárolni a gyöngy por?
Lehet, hogy a mély megértésegyöngy por. Xi'an Fengzu biológiai technológiában Co., Ltd., Kína professzionális szállítója a növényi kivonat és a monomer, már szentelt a különféle tiszta növényi kivonat és a monomer a kedvező ár. Küldhet e-mailt
Sales@fengzusw.comközvetlenül a versenyképes ár és szakmai tudás. Hosszú idő együttműködés ingyenes minta áll rendelkezésre. Várjuk érdeklődését.


Back