Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Skin Astringents-Soursop por / Soursop gyümölcslépor

Apr 20, 2017

A Soursopot, más néven Graviola-t, sok őshonos kultúra széles körben használják a különböző fizikai betegségek miatt. A fa számos részét használják, beleértve a leveleket, gyümölcsöket, kéregeket és magokat, és mindegyik rendelkezik saját gyógyító tulajdonságokkal. A Soursop egészségügyi előnyeinek folyamatos vizsgálata feltárhatja ezt a természetes elixíret, mint lehetséges rákkezelést.

A Soursop por magas szénhidrátot és fruktózt tartalmaz, ami természetes cukor. Jelentős mennyiségű B1-, B2- és C-vitamin is megtalálható a soursop gyümölcsléporban. A Soursop-i őshonos területeken a gyümölcsök, a levelek és a magok különféle gyógyászati célokat szolgálnak fel ezeken a területeken élő emberek számára.

Soursop Powder.jpg

A szerves savanyú púdereket bőrcsillapítóként használják, hogy elpusztítsák a buggyantákat és a fejtetűket, és csökkentsék az izomgörcsöket. A Soursop leveleiből készült készítményeket számos kezelésre használják, amelyek közül néhány: arthritis fájdalom enyhítése, ízületi gyulladás csökkentése, gyulladás csökkentése orrjáratokban és a légutak egészében, nyugtató vagy nyugtató hatású, bőrbetegségek kezelésére mint az ekcéma

A Soursop-ból származó lé gyakran diuretikumként kerül felhasználásra. A Dél-Amerikában, Közép-Amerikában és Mexikóban élők is használják a gyümölcslé más körülmények között, mint pl. A fa kérge, levelei és gyökérrészei nyugtató / nyugtató hatásúak, és a cukorbetegséggel kapcsolatos tünetek kezelésére is használhatók.

Hol lehet megvásárolni a Soursop port?

Lehet, hogy mélyen megérti a Soursop port. Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back