Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Szexuális funkció kivonat-Maca kivonat

Jan 20, 2017

A Maca (Lepidium meyenii) egy gyökérnövény, amelyet táplálékként és gyógyászati célokra fogyasztanak. "Perui ginzeng" néven is ismert (még akkor is, ha nem tagja ugyanannak a botanikai családnak, mint a ginseng), mert népi orvosságként használják az állóképesség, az energia és a szexuális teljesítmény és a termékenység növelésére. Általában kiegészítésként, folyékony kivonat vagy por alakú formában veszik fel.

Bár az állatkísérletekből származó előzetes megállapítások azt mutatják, hogy a maca-kivonat segíthet a tartósság javításában, jelenleg hiányzik a tudományos támogatás arra az állításra, hogy a maca segíthet az energia növelésében és a fáradtság elleni küzdelemben. A perui maca-kivonatot szintén a rák kezelésében segítik. A mai napig nincs bizonyíték arra, hogy a maca száraz kivonat megelőzheti vagy kezelheti a rákot. A maca gyökérkivonat-por rövid távú vagy hosszú távú használatának biztonságáról és mellékhatásairól kevés a tudás. Peru maca-kivonatát nem szabad magas vérnyomású vagy hormonfüggő rákos betegek, például mell- vagy prosztatarák használják. A többi macska-kivonathoz hasonlóan a tiszta maca-kivonatot nem tesztelték biztonságossággal a terhes nőknél, szoptató anyáknál, gyermekeknél, illetve a betegségben szenvedőknél, vagy akik gyógyszert szednek.

Maca gyökérkivonat-port lehet hozzáadni a smoothie-hoz, gyümölcsléhez és rázáshoz. Nyers, porított maca gyökér áll rendelkezésre a nyers élelmiszer-étrendben. A Maca táplálékkiegészítőként is kapható folyékony, kapszula vagy pirula formájában, vagy kávé, csokoládé vagy olajtermékek formájában.

Hol vásárolhat Maca-kivonatot?
Lehet, hogy mély megértése van a Maca-kivonatról. Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.

Back