Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Tökmag por jobb alváshoz

Nov 15, 2016

A sütőtökpor rendkívül tápanyag-sűrű étel, ami azt jelenti, hogy tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, de kevés kalória. Számos kreatív módja van a sütőtöknek az étrendbe való beépítésének, beleértve a desszerteket, leveseket, salátákat, konzerveket és a vaj helyettesítőjét is.
A sütőtökmagokban található olaj L-triptofánt tartalmaz. Az L-triptofán természetes antidepresszáns és segít abban, hogy pozitív hangulatban maradjon. Az L-triptofán is segít abban, hogy könnyebben aludjon. Ha alvás közben gondja van, hasznos lehet sütőtökmagok elfogyasztása vagy tökmagpor fogyasztása lefekvés előtt.
A tökmagpor olcsó és könnyen beszerezhető az élelmiszerboltban. Ön is vásárolhat tökmag port online, és keverje össze a kedvenc egészséges összetevőivel egy finom és egészséges smoothie. Ha a kapszulák kényelmét választja, akkor a tökmagkivonat-kiegészítőket is kipróbálhatja.
Minden nap a saját turmixot készítem a turmixgépemben. Általában sovány tejből, tejsavófehérje-porból, spirulinából, maca gyökérporból és porított amerikai ginseng gyökérből áll. Néha más összetevőket is adok hozzá. Este kevertem egy kis tökmagporban, hogy könnyebben lehessen aludni.

Hol lehet vásárolni árpa sütőtökpor?
Lehet, hogy mély megértése van a sütőtökporról. Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.

Back