Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Gyöngypor ------- Szépség és egészség

Dec 20, 2015

Most, a nő szorgalmasan igyekszik fiatalítani a fiatalos megjelenését, felfüggeszti az idő bizonyítékát.

Gyöngy por források 100% -os tiszta természetes gyöngy, van egy mágikus hatása a bőrre, a haj, a test és az egészség, alkalmazott a hagyományos kínai orvoslás.Ez megfelel a nő követelményeinek.Egy ősi kínai beaut titok, amelyet már több mint 3000 éve használják a fényes, szép bőrért ... egy kincset, amelyet évszázadok óta az ázsiaiok, az egyiptomiak, a kínai, a maják és az indiánok használtak az egészségre és a fiatalos életerőre, valamint a bőr szépítésére. .Használatlan sokaknak, a Pearl por egy „Miracle Products” -nak számít a mai legmodernebb bőrápoló krémek és testápoló szerek számára.

A Pearl Powder öregedésgátló egészségügyi előnyei több, mint a bőr mélysége. A vitaminokkal, ásványi anyagokkal és aminosavakkal, amelyek a bőr számára előnyösek.Grade A gyöngypor sokkal többet kínál, mint a szépség, mint egy díszítés. Az öregedésgátló tulajdonságai.Ez az emberi testre varázslatos hatást gyakorol, az egészség és a szépség előnyei megdöbbentőek. a haj és a körmök is erősödnek. Ez csodálatos gyógyhatású tulajdonságokat biztosít a szervezetnek, serkenti a gyógyulást.

A Pearl Powder csodálatos előnyei:
1.Life meghosszabbító hatás
2.A ránctalanítás és az öregedés elleni küzdelem
3.A bőrfekélyek, a melaszma, az életfoltok, a sötét foltok és a napfoltok csökkentése és a sugárzó, fiatalos megjelenésű bőr elősegítése.
4.Healing kiütések és források
5.A bőr táplálása és sima, finom, rugalmas, egészséges és természetesen szép.
6.Skin fényesítés és világítás.
7. Erős antioxidáns
8.A ragyogó és fiatalosabb megjelenésű bőr előmozdítása az új bőrnövekedés és kollagén helyreállításával, valamint a bőrkárosító szabadgyökök semlegesítésével.
9.Hosszabbító hajhagymák
10.A memória javítása.
11. Az immunrendszer szabályozása.
12.Acne megijesztés, száraz foltok, rosacea, finom vonalak és ráncok; csökkenti a nagyított pórusokat. Eltávolítja az akne 1 héten belül.
13. a szívbetegség helyreállítását segítő rendszeres szívritmus előmozdítása.
14.A félelem megszüntetése, a frusztráció és a harag megkönnyítése és az alvás javítása.
15.A vérkeringés ösztönzése
16. Az egészséges koleszterinszint előmozdítása
17. A csontok erősítése, az új csontnövekedés stimulálása és a csontok sűrűségének növelése.
18.A trauma, fasciitis, gyomor- és nyombélfekélyek gyógyulásának fokozása és a vérzés leállítása.
19.Az öregedés, a rák és a sugárzás káros hatásai.
20.A látás javítása.
21.Az idegek nyugtatása, a köpet kivonása, a hasmenés, a láz és a zavaros spermatorrhea leállítása, és a mérgező anyagok eltávolítása a szervezetből.
22.Az egészséges vérnyomás elősegítése
23. Új csontnövekedés stimulálása és a csontok sűrűségének növelése.
24.Az egészséges vérnyomás elősegítése
25.A fogak megvilágítása és a fogak gyengülése javul.
26.A nemkívánatos bőrbetegségek eltávolítása, mint a bőre, a vörös foltok, a pattanások, a pattanások és a pattanások,
27. A szívbetegségek, a cukorbetegség és a rák kockázatának csökkentése.
28.A gyermekek IQ javítása, az iskolai teljesítmény és az általános egészség
29.A kalcium és a létfontosságú ásványi anyagok kiváló forrása.

Kozmetikai felhasználások
A gyöngypor széles körben úgy gondolják, hogy segít javítani a bőr megjelenését, és kozmetikumokként használják az ázsiai királyi családok számára. Akne kezelésére is használják. Néhány tanulmány azt állította, hogy a gyöngypor stimulálhatja a bőr fibroblasztjait, segít helyreállítani a kollagént, és felgyorsíthatja bizonyos bőrbetegségek, sebek és égési sérülések gyógyulását.
Fogkrémként is használják, és azt állítják, hogy javítja a fogak megjelenését, csökkenti az érzékeny fogak fájdalmát, és erősíti és javítja az ínyeket.

Orvosi felhasználások
Gyöngy por tartalmaz több aminosavat, több mint 30 nyomelemet és magas kalcium-koncentrációt. Kínai orvoslásban anant-gyulladásos és méregtelenítő szerként használják, és relaxánsként.
A kalciumtartalmat előnyösnek tartják a kalciumhiányos személyek számára olyan kérdésekben, mint a csontritkulás. Egy tipikus dózis 1 gramm gyöngy por, amelyet szájon át vizet vagy teát keverünk, hetente kétszer. A túlzott adagok kalcium toxicitást okozhatnak.
A por a gyomor- és bélbetegségek, például emésztési zavarok és krónikus székrekedés kezelésére is felhasználható. Azt állítják, hogy minimálisra csökkenti a fájdalmat a sebek és fekélyek miatt, és segíti a sebek és fekélyek enyhítését.

Back