Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Ostarine (Enobosarm/MK 2866) | Előnyök, a felhasználási és a biztonsági FZBIOTECH

Sep 20, 2017

Ostarine, néha említett Mk 2866 vagy enobosarm, egy szelektív androgén receptor modulátor (Zsuzsannagranasi). SARMs egy osztály az androgén receptor ionok fémionokkal fém a fém atomok kötve. Ez a fajta július – nem csak megőrzik szikár test tömeg, de is növeli, hogy. Ostarine gyakran tévesztik össze, az S1, de S1 korábban létrehozott, és már nem megy át további bővítése.

Enobosarm/MK-2866 előnyei

Ostarinevan egy erős és szövet-szelektív androgén receptor modulátor (SARM) feltételek, mint a izomsorvadás és a csontritkulás kezelésére. Ezek a termékek Szabadalmi kutatási célokra használja csak. Ostarine (GTx-024, MK-2866, Enobosarm, S-22) van egy szóbeli biológiailag nem szteroid szelektív androgén receptor modulátor. Ezért ostarine a körülményeket, mint például az izomsorvadás, és a csontritkulás kezelésére is használható.

MK-2866 felhasználása

A ömlesztési

Legjobb nagyszerűsége a lovakon izomtömeg (ömlesztési), mint a legtöbb anabolikus a SARMS. Javasolt adagolás a 25 mg-4-6 hét. PCT nincs szükség. 6 font, sovány, kicsit tartósabb nyereség növekedése figyelhető meg ebben az időszakban.

A Recomping

Ostarineragyog a recomping miatt a tápanyag portioning eredményeket. Kalória van hozzászokott épít izom, amely segít a fogyás, és fokozza az izomtömeget és az erőt. Javasolt adagolás a 12,5-25 mg 4-8 hét.

A vágás

MK-2866 segíthet vágott megőrzése mellett izom nyereség és a csökkenő kalória. Javasolt adagolás a 12,5-15 mg, 4-6 hét.

Biztonság és Ostarine Mk 2866 

Hogy egy nem-szteroid ügynök, Mk 2866 nem képesek arra, hogy az azonos negatív hatást, valamint szükséges kockázatát felügyeletéhez az androgén gyógyszerek, hogy versenyez készült. Hiánya tesztoszteron SARM barátait összetétel kiküszöböli annak kockázatát, hogy súlyosan károsítja a szervezet képes termelni természetes tesztoszteron pótlása nélkül. A Ostarine fizikai juttatások nem tartalmazzák az orvosilag szükséges tesztoszteron terápia, anabolikus szteroid felhasználók igénylő ára.

Bár nem tudományosan lehetséges hatások, hogy ugyanez a lehetősége androgén kábítószerrel összefüggő kockázati tényezők,-a ' csendes túl korai, bárki számára a tudományos közösség, hogy állapítsa meg, hogy teljesen kockázatmentes. Annak ellenére, hogy szelektív jellegét a gyógyszer megnehezíti a felhasználók számára, hogy szenvednek a túladagolás nélkül rendkívüli erőfeszítést részükről, Ostarine barátait szelektív jellegét nem teljesen megszünteti az esetleges szabálytalan hatások eredményeként a túlzott.

Hol lehet megvásárolni a Ostarine (Enobosarm/MK 2866)?

Előfordulhat, hogy MK 2866 mély megértése. Xi'an Fengzu biológiai technológiában Co., Ltd., Kína professzionális szállítója az MK 2866, már áll módjukban, hogy különböző monomer kedvező áron. E-mail küldése közvetlenül részére egy verseny-ár és a szakmai tudás sales@fengzusw.com. Várjuk érdeklődését.


Back