Banner
Haza > Tudás > Tartalom

A Matcha por tápértéke

Mar 17, 2016

A matcha teapor fogyasztásának egészségügyi előnyei a jobb mentális éberség és tisztaság, az erősebb immunvédelem és a méregtelenítés. A polifenolok és a katekin-gazdag matcha elősegíti a relaxációt, és kedvezően járul hozzá a különböző orvosi állapotok megelőzéséhez és kezeléséhez, beleértve a bakteriális, gombás és vírusos fertőzést, a rákot és a 2. típusú cukorbetegséget. A Matcha zöld teapor segít a szív- és érrendszeri egészség, a gyomor-bélrendszer egészségének fenntartásában és kiváló energiafokozóként működik.

Mi az a Matcha?
A Matcha vagy a maccha finoman őrölt, világos smaragdzöld teapor. Ez egy természetes, bio zöld tea, amely több mint 900 éve a híres japán tea-szertartás szíve. A buddhista szerzetesek megtisztelték a matcha teát az „egészség elixír” -nek, annak érdekében, hogy növelje a koncentrációt és fokozza az anyagcserét.
A 9. században Kínából származik, a matcha-porot különböző betegségek gyógyítására használták. Azonban a szó valahogy eltűnt Kínában. Az organikus matcha zöld teapor csak a japán Zen buddhista szerzetesek tizenkettedik század végi valós potenciálját követően alakult ki. A Matcha por még mindig csak a teljes teahozam 0,6% -át teszi ki.

A Matcha por kiváló minőségű, árnyalatú, tencha néven ismert levélből készül. A teabokrok védve vannak a közvetlen napfény hatásának elkerülése érdekében, ami csökkenti a fotoszintézis ütemét, és lassítja a növények növekedését. Ezáltal a levelek sötétebb zöld árnyalatúak és stimulálják a klorofill és az aminosavak előállítását.

A termésegyüttes betakarítása kézzel történik, hogy biztosítsák a legfiatalabb és legkisebb levelek kiválasztását a legjobb minőségű tea számára. Ellentétben más zöld teákkal, a matchához használt leveleket röviden pároljuk, hogy megvédjük őket az oxidációtól és megőrizzék az ízét és a táplálkozási tartalmát. Ezt követi a tencha-levelek ultra-finom őrlése gránit kő malmok felhasználásával, ami egy gyönyörű zöld por, amely a matcha tea alapanyaga. Miután Japánban évek óta díjazták, a közelmúltban a tiszta matcha por már elismeri a nyugati világot, amely egyedülálló ízét és figyelemre méltó terápiás tulajdonságait tulajdonítja.

Hol vásárolhat Matcha por ?
Lehet, hogy mélyen megérti a Matcha porot . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre . Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back