Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Nootropics API Unifiram előnyei és tömeges online-FZBIOTECH

Jan 15, 2018

Az Unifiram (fejlesztési kód neve DM-232) egy kísérleti gyógyszer. amely antiamnéziás és egyéb hatásokkal rendelkezik az állatkísérletekben, sokkal nagyobb hatással, mint a piracetám. Számos kapcsolódó vegyület ismert, mint például a sunifiram (DM-235) és a sapunifiram (MN-19). Az Unifiramnak két enantiomerje van, a dextróforma pedig az aktívabb izomer. Kimutatták, hogy csökkenti a pentobarbitál által kiváltott hipnózis időtartamát anélkül, hogy károsítaná a motoros koordinációt.

Az Unifiram por előnyei

Úgy gondolják, hogy az Unifiram elősegíti az elsődleges előnyöket, beleértve az anti-nyugtató hatásokat, az anti-hipnotikus hatásokat, az acetilkolin antagonizmust és az amnéziás hatásokat. Azt is hitték, hogy fokozza a koncentrációt, az alapvető ismereteket, a memóriát, a tanulást, a mentális energiát és a fókuszt. Az agyi acetilkolin és glutamátszint növelésének képessége elősegíti az idegrendszeri egészséget. Ez is megkönnyíti az agysejtek számára a szinapszisok közötti jelek küldését.

Hogyan működik az Unifiram por?

Az Unifiram az AMPA receptorok pozitív alloszterikus modulátora (más néven β- amino-3-hidroxi-5-metil-4-izoxazolepropionsav receptor).

Ampakine-ként az Unifiram hatással van a glutamátfelvételre az agyban, ami jobb szinaptikus transzmissziót eredményez a neuronok között.

Az Unifiram szintén stimulálja az acetilkolin termelést, így hatásmechanizmusa nagyon hasonlít a Noopept, Pramiraceta, Oxiracetam és más racetam nootropikumokhoz.

Hol vásárolhat Unifiram por?

Lehet, hogy mély megértése van az Unifiram-ról. Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína professzionális szállítója az Unifiram-nak, különféle Unifiram-nak nyújtott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back