Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Új kedvenc a gyógyászatban és a kozmetikában - Glutation

Jan 23, 2016

Mi az L-glutation?
A glutation (GSH) fontos antioxidáns a növényekben, állatokban, gombákban és néhány baktériumban és archaea-ban, megakadályozva a reaktív oxigénfajok, például szabadgyökök, peroxidok, lipid-peroxidok és nehézfémek által okozott fontos sejtkomponensek károsodását. A glutamát oldallánc karboxilcsoportja és a cisztein amincsoportja között (amely normál peptidkötéssel egy glicinnel van összekötve) egy tripeptid, amely gamma-peptidkötéssel rendelkezik. A glutathion mind redukált (GSH), mind oxidált (GSSG) létezik. ) Államok.


A glutation típusai:
Jelenleg élelmiszer-minőségű, kozmetikai minőségű és orvosi minőségű glutation van, köztük a kozmetikai minőségű glutation a befecskendező glutation alapanyaga.


Az L-glutation fő orvosi funkciói:
1.A sejtek által termelt fő endogén antioxidáns, amely közvetlenül részt vesz a szabadgyökök és a reaktív oxigénvegyületek semlegesítésében, valamint az exogén antioxidánsok, például a C és E vitaminok csökkentett (aktív) formáiban való fenntartásában.
2.A vas metabolizmusában létfontosságú funkciója van. A GSH mérgező szintjét tartalmazó vagy élesztősejtekből származó élesztősejtek intenzív vas-éhezés-ellenes reakciót és az extramitokondriális ISC-enzimek aktivitásának csökkenését mutatják, amelyet a halál követ.
3. Metabolikus és biokémiai reakciókban, mint a DNS-szintézis és -javítás, a fehérjeszintézis, a prosztaglandin-szintézis, az aminosav-transzport és az enzimaktiválás. Így a szervezetben levő minden rendszert befolyásolhatja a glutation rendszer állapota, különösen az immunrendszer, az idegrendszer, a gyomor-bélrendszer és a tüdő.


Az L-glutation fő kozmetikai funkciói:
A glutation egy emlős testekben található tripeptid molekula. Fontos szerepet játszik a bőr könnyedítő képességében. Emellett a glutation megakadályozta a bőr oxidatív károsodását. A kutatási eredmények azt mutatják, hogy a glutation gátolja a melanin tényleges termelését és agglutinációját az L-DOPA funkciójának megszakításával. Egy másik tanulmány azt állapította meg, hogy a glutation gátolja a melanin képződését a tirozináz enzim közvetlen inaktiválásával a réz kötődésével és kelátképzésével az enzim aktív helyén.


Hol lehet megvásárolni a glutationot?
Nagyra értékeljük, hogy észreveheti a cikket.
Mindenki, aki érdekli az olajat, alibaba (Xi'an Fengzu Biological Techology Co., Ltd.) olajat vásárolhat, vagy közvetlenül küldjön e-mailt a következő címre:

sales@fengzusw.com . Üdvözöljük, hogy küldjön nyomon.

Back