Banner
Haza > Tudás > Tartalom

A Nattokinase oldalra gyakorolt hatásai előnyöket és az internetet használják

May 16, 2017

A Nattokináz az egyik, a Nattō néven ismert fermentált élelmiszertermékből izolált enzim (főtt szójabab, amelyet kifejezetten a Bacillus subtilis baktériummal fermentáltak), és eredetileg kináz volt, így a neve. Ez a szubtilizin osztály szerin proteázja a technikai megnevezéshez, és „fibrinolitikus” tulajdonságainak köszönhetően egészségügyi kiegészítőként használják (képes a fibrin enzimatikus lebontására, amelyről úgy gondolják, hogy csökkenti a szív- és érrendszeri eseményeket a trombusképződés és az azt követő vér megelőzése révén). véralvadás).

NATTOKINASE OLDALI HATÁSOK

A Nattokinase LIKEL SAFE, ha szájon át, az élelmiszerekben gyakran megtalálható mennyiségben szedik. A nattokináz por a natto szójatermék természetes összetevője. A japán kultúrákban évszázadok óta rutinszerűen fogyasztják.

A Nattokinase por LEHETSÉGES BIZTONSÁGOS, ha szájon át gyógyszert szed. A nattokinázt (Flite Tabs) tartalmazó specifikus termék két adagjának bevétele biztonságosnak tűnik. Azonban nem ismert, hogy több mint két adag bevétele biztonságos-e.

A Nattokinase por alkalmazása

A nattokináz potenciálisan hasznos lehet vérrögök és vérhígítóként, és néhányan az alternatív gyógyászat közösségében a kardiovaszkuláris betegségek esetleges kiegészítő terápiájának tekintik. Van néhány bizonyíték annak hatékonyságára vonatkozóan. Lehetséges mellékhatásokról számoltak be. Egy esetben az aszpirint és a 400 mg nattokinázt napi 7 egymást követő napon keresztül egyidejűleg szedő beteg akut cerebelláris vérzésben szenvedett.

A Nattokinase por előnyei

Mivel ezt az enzimet több mint 1000 éve használják, és a tudományos tanulmányok határozottan támogatják annak számos egészségügyi előnyét. Az alábbi lista bizonyos előnyökkel jár a Nattokinase-val való kiegészítéssel, valamint a Nattokinase-nal kapcsolatos izgalmas kutatások, valamint az emberi egészségre és a betegségek megelőzésére / kezelésére vonatkozó alkalmazási lehetőségei közül.

Kimutatták, hogy stabilizálja és segíti a gyomor-bél traktust.

Segíthet a vérnyomás normalizálásában

Segít a vérrögök képződésének megakadályozásában és segíti a meglévő vérrögök természetes feloldódását

Sikeresen oldja fel a fibrint, és fokozza a rendszer természetes képességét, hogy tisztán tartsa az ereket

Növeli a szervezet plazmájának természetes termelését, valamint más fontos vérrögoldó komponenseket, például urokinázt

Segíthet az angina, stroke, varikózus vénák, izomgörcsök és fájdalom megelőzésében.

Segíthet a szívroham és a stroke megelőzésében - A vizsgálatok azt mutatták, hogy a Nattokinase segít a vérrögök feloszlatásában és feloldásában. Tény, hogy a kutatás megerősíti, hogy négyszer több fibrinolitikus aktivitással rendelkezik, mint a szervezet természetes véralvadásgátlója.

Hol vásárolhat Nattokinase por?

Lehet, hogy mély megértése van a Nattokinase porról. Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína monomer professzionális szállítója, különféle monomereket kínál kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back