Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Orvosi meghatározása Stachyose

Feb 28, 2016

Stachyosekapcsolódik-e egy tetrasaccharide álló két α-D-galaktóz, egy α-D-glükóz egységet, és egy β-D-fruktóz egységet egymás után a gal (α1→6) csaj (α1→6) (α1↔2β) glc fru. Kapcsolt oligoszacharidok, mint raffinóz, valamintStachyosea természetben, számos zöldség (pl. zöldbab, szójabab és más babfélék) és más növények.
Stachyosea kevésbé édes mint a szacharóz, körülbelül 28 % súlyszázalék. Ez elsősorban egy tömeges édesítőszer, vagy funkcionális oligoszacharid tulajdonságait.Stachyosenem teljesen emészthető, az emberek, és szállít 1,5-2,4 kcal/g (6-10 kJ/g).
Raffinóz,stachyoseés verbascose nem emészthető rövid-láncú szénhidrátot vagy oligoszacharidok. Az emberek nem kell megemészteni őket, így haladnak változatlan a vastagbél, ahol a normál bél baktériumok erjeszt őket gáz (metán, szén-dioxid, hidrogén), amely okozhat hasi puffadás egyesek enzimek. Az enzim alfa-galaktozidáz, megtörni őket le, és ezáltal megakadályozza a gáz bab evés után elérhető mint egy over-the-counter kiegészítése.
StachyoseCukor Tetrasaccharide álló két egység a galaktóz és egy minden a fruktóz és a glükóz. Nem hidrolizált az emberi emésztőrendszerben de erjesztett bélbaktériumok által. Jelenleg a hüvelyesek; ad okot, hogy gyakran jár étkezési bab puffadás. Néven is ismert mannotetrose és lupeose.
Hol lehet megvásárolnistachyose?
Lehet, hogy a mély megértésestachyose. Xi'an Fengzu biológiai technológiában Co., Ltd., Kína professzionális szállítója a növényi kivonat és a monomer, már szentelt a különféle tiszta növényi kivonat és a monomer a kedvező ár. Küldhet e-mailt
Sales@fengzusw.comközvetlenül a versenyképes ár és szakmai tudás. Hosszú idő együttműködés ingyenes minta áll rendelkezésre. Várjuk érdeklődését.

Back