Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Loratadine felhasználása és mellékhatása

Mar 10, 2017

A Loratadine por egy antihisztamin, amely csökkenti a természetes kémiai hisztamin hatását a szervezetben. A hisztamin tüneteket okozhat tüsszögés, viszketés, vizes szemek és orrfolyás.

A Loratadine- t tüsszentés, orrfolyás, vizes szemek, csalánkiütés, bőrkiütés, viszketés és egyéb hideg vagy allergiás tünetek kezelésére használják.

A Loratadine- t a bőr csalánkiütések és viszketés kezelésére is használják krónikus bőrreakciókban szenvedőknél.

Orvosi felhasználás

A Loratadin az allergia tüneti enyhítésére szolgál, mint például a szénanátha (allergiás rhinitis), csalánkiütés (csalánkiütés), krónikus idiopátiás csalánkiütés és más bőrallergiák. Az allergiás rhinitis (szénanátha) esetén a loratadin hatásos mind az orr-, mind a szemproblémák esetében: tüsszentés, orrfolyás, viszkető vagy égő szem.

A cetirizinhez hasonlóan a loratadin gyengíti a Kimura-betegséggel kapcsolatos viszketést. A termék kevésbé nyugtató tulajdonságai miatt kerül forgalomba.

Loratadine (Claritin) mellékhatások

A Loratadine közös mellékhatásai

Álmosság

Fáradtság

Gyomorfájdalom

Fejfájás

Száraz szem, szájszárazság, száraz torok

Hasmenés

Egy ellentétes reakció, amelyben izgatottnak, idegesnek vagy idegesnek érezzük magunkat.

Hol lehet megvásárolni a Loratadine port?

Lehet, hogy mélyen megérti a Loratadine port. Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína monomer professzionális szállítója, különféle monomereket kínál kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back