Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Linomicin-hidroklorid | Felhasználások, mellékhatások és előnyök

Jun 20, 2017

A linomicin-hidroklorid fehér vagy gyakorlatilag fehér, kristályos por, szagtalan vagy halvány szagú. Oldatai savasak és dextrorotálóak. A linomicin-hidroklorid vízben jól oldódik; dimetil-formamidban oldódik és acetonban nagyon kevéssé oldódik.

A Lincomycin Hidroklorid felhasználása

Bár a szerkezet, az antibakteriális spektrum és a makrolidok hatásmechanizmusa hasonló, a linomicin más szervezetekre is hatásos, beleértve az aktinomicétákat és a Mycoplasma és a Plasmodium egyes fajtáit.

Káros hatásai és toxicitása miatt azonban ma ritkán használják, és a penicillinre allergiás betegek számára fenntartott, vagy ahol a baktériumok rezisztenciát fejtenek ki.

A Lincomycin Hydrochloride mellékhatásai

Valamennyi gyógyszer mellékhatásai lehetnek, és a LINCOCIN néhány embernél nemkívánatos mellékhatásokat okozhat. Néha komolyak, legtöbbször nem. Előfordulhat, hogy orvosi kezelésre van szükség, ha a mellékhatások közül néhányat kap.

Ne aggódjon ez a lehetséges mellékhatások listája. Lehet, hogy egyikük sem tapasztal. Kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét, hogy válaszoljon a felmerülő kérdésekre.

A lehető leghamarabb értesítse orvosát vagy gyógyszerészét, ha nem érzi jól magát a LINCOCIN alkalmazása során.

Hogyan kell alkalmazni a Lincomycin Hidrokloridot

Használja a linomicint az orvos utasítása szerint. Ellenőrizze a gyógyszer címkéjén található pontos adagolási utasításokat.

1.Lincomycin injekcióként kerül beadásra az orvos irodájában, kórházában vagy klinikán. Ha bármilyen kérdése van, forduljon egészségügyi szolgáltatójához.

2.Ha elfelejtett egy adag lineomicint, hívja orvosát, hogy megtudja, mit kell tennie.

Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltatótól a lincomycin használatával kapcsolatos kérdéseit.

Hol lehet megvásárolni a Lincomycin hidrokloridot?

Lehet, hogy mélyen megérti a Lincomycin Hidrokloridot. Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína monomer professzionális szállítója, különféle monomereket kínál kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back