Banner
Haza > Tudás > Tartalom

L-piroglutaminsav | Felhasználás és mellékhatás

Jun 15, 2017

A piroglutaminsav az L-glutaminsav ciklizált származéka. Nem gyakori aminosavszármazék, amelyben a glutaminsav szabad aminocsoportja laktámot képez. Nem glükamátból, glutaminból és gamma-glutamilált peptidekből képződik nonenzymatic, de előállítható a gamma-glutamil-ciklotranszferáz L-aminosavra gyakorolt hatásával is. A megemelkedett vérszint a glutamin vagy glutation metabolizmusával kapcsolatos problémákhoz vezethet. Ez a vegyület jelentős mennyiségben található az agyszövetben és más szövetekben kötött formában, különösen a bőrben. A növényi szövetekben is jelen van. A pulton keresztül "intelligens gyógyszer" -ként adják el az agy vérkeringésének javítására.


Az L-piroglutaminsav felhasználása

A piroglutaminsav nátrium-sóját - vagy nátrium-piroglutamátot, nátrium-PCA-t vagy nátrium-pidolátot - használják száraz bőrre és hajtermékekre, mivel nedvesítőszer. Alacsony toxicitású és nem bőrirritáló hatású, de a termékekben való felhasználását magas ár korlátozza.

Az L-piroglutaminsavat étrend-kiegészítőként értékesítik online.


Az L-piroglutaminsav előnyei

Élelmiszer-, gyógyszer-, kozmetikai és egyéb iparágak számára; szerves szintézis intermedierek, élelmiszer-adalékanyagok

1.L-piroglutaminsav kardio védelem; az atherosclerosis megelőzése

2.L-piroglutaminsav a rák megelőzése

3.L-piroglutaminsav a fogszuvasodás és az ínybetegségek megelőzése

4.L-piroglutaminsav a vesefunkció javulása

5.L-piroglutaminsav vérlemezke-aggregáció a véralvadás megelőzésére

6.L-piroglutaminsav májvédelem

7.L-piroglutaminsav az immunrendszer védelme és helyreállítása

8. A L-piroglutaminsav a fertőző kórokozók gátlása


Hol lehet megvásárolni az L-piroglutaminsavat?

Lehet, hogy mélyen megérti az L-piroglutaminsavat. Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína monomer professzionális szállítója, különféle monomereket kínál kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back