Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Kojic sav-mellékhatások

Feb 24, 2016

A gombákból és más növényi anyagokból származó kojinsav a bőr világosító / halványuló termékek, arc- és testápoló hidratálószerek, öregedésgátló krémek és testápoló szerek, szemkörnyék krémek, arctisztítók, napvédők és egyéb bőrápolási termékek általános összetevője. Fő célja, a KojicAcid .org szerint a hiperpigmentáció kezelése, amely akkor fordul elő, ha a bőrfelületek túl sok melanint termelnek. A melanin az az anyag, amely bőrszínt ad, mint például a vakond, a kori foltok és a szeplők. A kojinsav bizonyos mellékhatásokat okozhat, különösen az érzékeny bőrűeknek.

Bőr irritáció
A bőrirritáció a leggyakoribb kojinsav mellékhatás, az online anyagbiztonsági adatlap (MSDS) szerint, amely azt is megjegyzi, hogy tiszta kojinsav formájában : „Belélegezve, lenyelve és bőrön keresztül felszívódva káros lehet. " Azonban a bőrápoló termékekben lévő kojinsav mennyisége általában nem elegendő az irritáció kiváltásához, kivéve, ha a felhasználó különösen érzékeny bőrrel rendelkezik, és néhány kojic savtermék helyi kortikoszteroidokat tartalmaz a potenciális irritáció leküzdésére.

Allergiás kontakt dermatitis
Még akkor is, ha a kojic sav kezdetben nem irritálja a bőrt, a KojicAcid .org megjegyzi, hogy fennáll annak a veszélye, hogy allergiás kontakt dermatitisz alakul ki a rendszeres használat mellett. Ezt a bőrbetegséget vörös bőrkiütés vagy dudorok, viszketés, fájdalom, hólyagok és száraz, vörös bőrfoltok jellemzik - ugyanaz a reakció lehet a poison ivy vagy méreg tölgy érintkezésével. Hagyja abba a használatát, ha megjegyzi ezeket a mellékhatásokat.

Hol vásárolhatok kojinsavat?
Lehet, hogy mélyen megérti a kojinsavat . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre . Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back