Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Iodixanol-felhasználás, hatékonyságát és side effects-től FZBIOTECH Online vásárlás

Aug 24, 2017

Iodixanolegy csoport kábítószerek úgynevezett radiopaque (RAY dee ó payk) kontraszt ügynökök. Iodixanol tartalmaz jódot, olyan anyag, amely elnyeli a röntgen. Radiopaque kontrasztanyagok segítségével lehetővé teszi az erek, a szervek és a más nem-csontos szövetek világosabban látható a CT-vizsgálat, vagy egyéb radiológiai (röntgen) vizsga.

Hogyan használjuk fel a iodixanol?

Iodixanola vénába egy IV. Egy egészségügyi szolgáltató megadja az injekció csak a radiológiai vizsgálat előtt.

Lehet, hogy kap gyógyszeres megelőzésére bizonyos mellékhatások, míg a iodixanol kapott.

Mondd el a gondozók, ha úgy érzi, minden égető, fájdalom vagy duzzanat a IV tű körül amikor iodixanol injekciót.

Inni extra folyadékot a radiológiai vizsgálat előtt és után. Iodixanol okozhat, hogy kap dehidratált, amely veszélyes hatással a vesék vezethet. Kövesse az orvos utasításait típusú és mennyiségű folyadékot kell inni, a vizsgálat előtt és után.

Idősebb felnőttek kell speciális gond-hoz elkerül válik dehidratált. A veseműködés előfordulhat, hogy ellenőrizni kell, miután megkapta a iodixanol.

Iodixanol mellékhatások

Sürgősségi orvosi segítséget kap, ha van egy allergiás reakció jelei: csalánkiütés; zihálás, nehéz légzés; az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok duzzanata.

Ritka esetekben a iodixanol okozhat súlyos gyógyszermellékhatás, amely hatással lehet számos részén a test. Ez a fajta reakció lehet kezdeni több hét után elkezdi használni ezt a gyógyszert. Orvosi kezelésre, ha új, vagy láz, arc duzzanata, piros, vagy hólyagos bőrkiütés tünetek súlyosbodásának, influenzás tünetek, nyirokcsomó-duzzanat, gyengeség vagy fáradtságérzés, súlyos bizsergés vagy zsibbadás, felső hasi fájdalom, étvágytalanság, sárgaság (a sárguló a bőr vagy a szem), fogyás, fájdalom vagy égő érzés, amikor vizelni, deréktáji fájdalom, duzzanat, a lábak vagy lábak, köhögés, mellkasi fájdalom, vagy légzési baj.

Hol lehet vásárolni a Iodixanol?

Előfordulhat, hogy a Iodixanol mély megértése. Xi'an Fengzu biológiai technológiában Co., Ltd., Kína professzionális szállítója a Iodixanol, volt áll módjukban, hogy különböző monomer kedvező áron. E-mail küldése közvetlenül részére egy verseny-ár és a szakmai tudás sales@fengzusw.com. Hosszú idő együttműködés ingyenes minta áll rendelkezésre. Várjuk érdeklődését.


Back