Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Instantizált BCAA por-vélemények

Mar 16, 2016

A fáradtsággátló hatások tekintetében a BCAA nagy valószínûséggel bír, hogy ez csak a képzetlen vagy enyhén képzett személyekre vonatkozik, akik hosszan tartó edzést végeznek. Úgy tűnik, hogy különbség van a képzett és a képzetlen személyek között, és talán ez annak köszönhető, hogy kevésbé tolerálják a testmozgás által kiváltott szedációt (a fáradtság hajlamos a kezdetekben előbbre kerülni, így a fáradtsággátló hatás jobban befolyásolja őket)

A BCAA katabolizmus a sejt mitokondriumában jelentkezik. A BCAA-k reverzibilis α-keto-származékká alakulnak át (elágazó láncú a-keto-savak) az elágazó láncú aminotranszferáz (BCAT) révén, majd az elágazó láncú α-keto-sav-dehidrogenázon keresztül visszafordíthatatlanul metabolizálódnak (oxidatív dekarboxilezés) (BCKDH) enzim, amely a BCAA katabolizmus sebességkorlátozó lépése.

A BCAA katabolizmust a sebességkorlátozó enzim (BCKDH komplex) sebessége szabályozza, és ez az enzim pozitívan (BCKDH foszfatáz) és negatívan (BCKDH kináz), amelyet más enzimek szabályoznak. Magas koncentrációban helyezkednek el a vázizomban (így a BCAA-k lokalizált katabolizmusa), és aktivitásuk meghatározza a BCAA koncentrációit egy sejtben.

Hol vásárolhatok BCAA-t ?
Lehet, hogy mélyen megérti a BCAA-t . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre . Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.

 


Back