Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Nagy antioxidáns kivonat-körömvirág virágkivonat

Oct 25, 2016

A körömvirág virágkivonat számos antioxidáns karotinoidot tartalmaz, amelyek a szirmoknak világos narancssárga és sárga színt adnak. Az antioxidáns olyan vegyület, amely segít megvédeni a sejteket a szabad gyökök vagy veszélyes molekulák által okozott károktól. A szabad gyökök a normális testfunkciók vagy környezeti tényezők, mint például a cigarettafüst vagy a szennyezés melléktermékei. A szabad gyökök károsíthatják a sejteket olyan mértékben, hogy károsítják a DNS-t, és betegségekhez és különböző rákos formákhoz vezethetnek. Az antioxidánsok magas bevitele segít a szabadgyökök károsodásának leküzdésében. A körömvirágban lévő primer karotinoidok a lutein és a zeaxantin, gyakran párosítva és a likopin. A Linus Pauling Intézet szerint a lutein és a zeaxantin az egyetlen antioxidáns, amely a szem retinájában található, ahol megvédik a szemet a szürkehályog és a makula degeneráció kialakulásától. A körömvirág kivonata csökkenti a prosztatarák és a szívbetegségek kockázatát.


A körömvirág kivonat antioxidánsai segítenek a rák elleni küzdelemben és megelőzésben, a The Journal of Nutrition 1998. októberi kiadása szerint. Ebben a tanulmányban a Washington Állami Egyetem kutatói a körömvirágból kivont antioxidáns hatását vizsgálták a mellrák tumorokra. A tanulmányuk eredményei azt mutatják, hogy a lutein nemcsak csökkentette a mellben a daganatok számát, hanem megakadályozta az új rákos sejtek kialakulását. A kutatók azt találták, hogy a kis körüli táplálékmennyiségekben a körömvirág virágkivonatból származó lutein pozitív hatással volt. A körömvirág a leukémia, vastagbél és melanoma rákos sejtek ellen is hatásos volt.


Hol vásárolhat körömvirág virág kivonatot?

Lehet, hogy mély megértése van a körömvirág virág kivonatáról. Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back