Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Hemostasis Termék - Tranexamic Acid

Feb 17, 2016

Tranexamic savat adnak a súlyos vérzés leállítására vagy csökkentésére. Amikor vérzik, a szervezet vérrögöket képez, hogy megállítsa a vérzést. Egyes embereknél ezek a vérrögök lebomlanak és a vérzés folytatódik. A Tranexamic sav úgy működik, hogy megakadályozza a vérrögök lebontását, és így csökkenti a nem kívánt vérzést.

A vérzés szabályozása számos különböző körülmények között történik. Csökkenti a nem kívánt vagy súlyos vérzést néhány műtét után (például a prosztata, a húgyhólyag vagy a méhnyak műtéti kezelése), orrvérzést, nehéz időszakokat (menorrhia), a szem belsejében lévő vérzést, fogak kivonását olyan személyeknél, akik a normálnál könnyebben vérzik, és állapotban örökletes angioödéma.

A tranexaminsav a vérzéses állapotok széles körében hasznos. A gyógyszer csökkenti a műtét utáni vérveszteséget és a transzfúziós követelményeket számos műtétfajtában, potenciális költség- és tolerálhatósági előnyökkel az aprotininnal szemben, és úgy tűnik, hogy csökkenti a mortalitást és a sürgős műtétet a felső gastrointestinalis vérzéses betegeknél. A tranexamic sav csökkenti a menstruációs veszteséget, és a menorrhagia sebészi kezelésének alternatívája, és sikeresen alkalmazták a terhesség alatti vérzés szabályozására.

A tranexaminsav az antifibrinolitikus szereknek nevezett gyógyszerek osztályába tartozik. Ezt a gyógyszert bizonyos esetekben, például fogászati műtét, súlyos menstruációs vérzés, orrvérzés és a szem belsejében lévő vérzés megelőzésére vagy csökkentésére használják.

Bizonyos betegségek esetén a test túl gyorsan lebontja a vérrögöket, és nem hagyja abba a vérzést, és a seb meggyógyul. A tranexamic sav a szervezetben a vérrögök lebontásának gátlásával működik.

Hol vásárolhatunk tranexaminsavat ?
Lehet, hogy mélyen megérti a tranexaminsavat . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint a növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomert ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre . Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back