Banner
Haza > Tudás > Tartalom

A Pueraia kivonat egészségügyi előnyei

Jan 23, 2017

A Kudzu (Pueraria lobata) a borsó családhoz tartozó hegymászó szőlő. Virágait és keményítő fehér gyökereit évszázadok óta használják a hagyományos kínai orvoslásban.

A Pueraia kivonat izoflavonokat, az ösztrogénszerű vegyületeket különböző egészségügyi előnyökkel bírják. A 2003-ban közzétett tanulmányban 127 kutató posztmenopauzális nőt (50-65 éves korú) rendeltek hormonpótló terápiához, a pueraria mirifica-kiegészítőkhez (napi 100 mg izoflavon), vagy három hónapig nem kezeltek.

Míg a HRT-csoportban csak a résztvevők csökkentek a koleszterinszintet, a HRT- és a kudzu-befogadó tanulmányi tagok mind a kognitív funkció, mind a figyelemfelkeltés javulását mutatták. Egy újabb, 2007-ben megjelent tanulmány, amely szerint 24 héten keresztül kapszula formájában kaptak kivonatot naponta, megkönnyítette a hüvelyi szárazságot a menopauza utáni nőknél.

A 2005-ös tanulmány szerint a Kudzu kivonat hasznos lehet az alkoholfogyasztás csökkentésében. Valódi környezetben (televízióval, fekvő székkel és sörrel felszerelt hűtőszekrénnyel rendelkező lakás) a kutatók egy nagy alkoholtartalmú kísérletet végeztek. Megállapították, hogy azok, akik a kísérlet előtt 7 napig kaptak pueraria mirifica kivonatot, 90 perc alatt átlagosan 1,8 sört ittak (összehasonlítva azokkal a 3,5 sörrel, akiket a vizsgálat előtt placebót szedtek).

Hol vásárolhat pueraia kivonatot?
Lehet, hogy mélyen megérti a pueraia kivonatot. Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.

Back