Banner
Haza > Tudás > Tartalom

A Zöld Kávébab-kivonat egészségügyi előnyei

Jun 12, 2016

A Zöld Kávébab-kivonat olyan kifejezés, amely nyers, pörkölt kávébabra utal. A támogatók azt állítják, hogy a zöld kávé (vagy a zöld kávé kivonat ) számos egészségügyi előnyhöz juthat. Ezenkívül a zöld kávét gyakran természetes fogyás segédeszközként említik.

A zöld kávékivonat klorogén savat, egy antioxidáns anyagot tartalmaz, amely a szemes kávé pörkölésekor bomlik. Egyes kutatások arra utalnak, hogy a klorogénsav felelős a zöld kávé fogyasztásáért.

A kávébab kivonat előnyös lehet az enyhén magas vérnyomással rendelkező emberek számára, a Hypertension Research 2005-ös tanulmánya szerint. A vizsgálatban 117 enyhe hipertóniás (magas vérnyomású) férfit 28 napig naponta placebo vagy zöld kávé kivonatot kaptak. A vizsgálat végén a zöld kávét kapók jelentősen nagyobb vérnyomáscsökkenést mutattak a placebo csoport tagjaival összehasonlítva.

A Gastroenterology Research and Practice-ban közzétett 2011-es kutatási áttekintés szerint a zöld kávé kivonat némileg előnyös lehet azoknak, akik fogyni akarnak. A felülvizsgálat során a kutatók a rendelkezésre álló klinikai vizsgálatokra összpontosítottak, amelyek a zöld kávékivonat hatékonyságát vizsgálták fogyás-kiegészítőként.

A kritériumoknak megfelelő három klinikai vizsgálat adatait tekintve a kutatók megállapították, hogy a tiszta zöld kávébab kivonat szignifikánsan hatékonyabb volt a placebónál a résztvevők testtömegének csökkentésében. A szerzők azonban figyelmeztetnek arra, hogy a felülvizsgált vizsgálatok többsége rossz minőségű volt, és több kutatásra van szükség a zöld kávékivonat-por ajánlott a fogyás érdekében.

Hol lehet vásárolni zöld kávébab kivonatot ?

Lehet, hogy mély megértése van a Zöld Kávébab-kivonatról . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back