Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Az eukaliptuszolaj egészségügyi előnyei

Feb 27, 2016

A sztachoóz egy tetraszacharid, amely két α-D-galaktóz egységből, egy α-D-glükóz egységből és egy β-D-fruktóz egységből áll, amely egymás után összekapcsolva gal (α1 → 6) gal (α1 → 6) glc (α1↔2β) ) FRU. A kapcsolódó oligoszacharidokkal, például raffinózzal együtt a stachyose természetesen számos zöldségben (pl. Zöldbab, szójabab és más bab) és más növényekben fordul elő.

A sztachoóz kevésbé édes, mint a szacharóz, körülbelül 28% -ban. Elsősorban ömlesztett édesítőszerként vagy funkcionális oligoszacharid tulajdonságaiban használják. A sztachoóz embereken nem teljesen emészthető, és 1,5-2,4 kcal / g-ot (6-10 kJ / g) biztosít.

A Raffinose, a stachyose és a verbascose nem emészthető rövid láncú szénhidrátok vagy oligoszacharidok. Az embereknek nincsenek enzimeik az emésztéshez, így változatlanul haladnak meg a vastagbélben, ahol a normális bélbaktériumok gázt (metánt, szén-dioxidot, hidrogént) termelnek, ami néhány ember hasi puffadását okozhatja. Az alpha-galaktosidáz enzim, amely meg tudja bontani őket, és így megakadályozhatja a babot a babok étkezését követően, feleslegként kapható.

Stachyosis Tetraszacharidcukor, amely két egységből áll, és egy-egy fruktóz és glükóz. Nem hidrolizálódik az emberi emésztőrendszerben, hanem bélbaktériumok által fermentált. Hüvelyesek; a babes étkezéssel gyakran járó légszomj. Mannotetrose és lupeose néven is ismert.

Hol vásárolhatunk stachyose-t ?

Lehet, hogy mélyen megérti a stachyose-t . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre . Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.

Back