Banner
Haza > Tudás > Tartalom

A Dragon Fruits Powder egészségügyi előnyei

Dec 17, 2016

Sárkány gyümölcs koleszterin
A szív egészséges, alacsony koleszterinszintű étrend tartása? Ne aggódjon a koleszterin miatt A sárkánygyümölcs-koleszterin nem jelent problémát. A sárkánygyümölcspor alacsony koleszterinszintű, és az egészségtelen koleszterin-tartalmú zsírok kevéssé rendelkeznek (bizonyos koleszterinre metabolizálódó zsírok hozzájárulnak a koleszterinszint emelkedéséhez, mint a koleszterin koleszterinszintjei).

Sárkány gyümölcs C-vitamin
A C-vitamin mennyisége a sárkány gyümölcsben magas, és mivel a sárkány gyümölcspor természetes gyümölcs, amely gazdag egyensúlyt biztosít Önnek a C-vitaminnal együtt, hatékonyan felszívja a C-vitamint sárkány gyümölcsben, amikor sárkány gyümölcsöt eszik a gyümölcs egészséges étrendjének részeként.


Dragon Fruits Powder Antioxidánsok
Egyél a sárkány gyümölcsét, mint az antioxidánsok jó természetes forrását, amely segít megelőzni a szabad gyökök veszélyeit, amelyek rákot és más nemkívánatos egészségkárosodást okozhatnak. Az igazi élelmiszerekben, mint pl. minden táplálékkiegészítő vagy pirula - még azok is, akik azt állítják, hogy „antioxidáns” egészségügyi előnyeik vannak. Semmi nem hasonlít a tápanyagok és antioxidánsok gazdag tömbjéhez egy igazi természetes ételben, mint a sárkány gyümölcs. Felejtsd el az ételeket és a feldolgozott ételeket, mert méregek nem élelmiszerek! Annak ellenére, hogy jótékony hatással lehet az antioxidáns előnyök nagy mennyiségét kínáló kiegészítés, az a tény, hogy az olyan élelmiszerek, mint a sárkánygyümölcs, több ezer fajta antioxidáns anyaggal rendelkeznek, és a kiegészítés valószínűleg csak egy (pl. E-vitamin-kiegészítők). Egyetlen antioxidáns vegyület megadása egyáltalán kárt okozhat, vagy mérgező lehet! Ragaszkodjon a sárkány gyümölcs antioxidáns forrásaihoz és más friss gyümölcsökhöz és zöldségekhez, és ne próbálja meg egy pillanatra átvenni a tablettát.

Hol lehet megvásárolni a Dragon Fruits Powder ?
Lehet, hogy mélyen megérti a Dragon Fruits Powder-t . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.

Back