Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Egészségügyi előnyei a fekete borspornak

Mar 12, 2016

A fekete borspor egészségügyi előnyei közé tartozik a légúti rendellenességek, köhögés, közönséges hideg, székrekedés, emésztési zavar, anémia, impotencia, izmos törzsek, fogászati betegségek, pyorrhea, hasmenés és szívbetegségek.

A fekete bors bevezetése
A fekete bors a Piperaceae családból származó fekete borsnövény gyümölcse, amelyet fűszerként és gyógyszerként használnak. A fekete borsban jelen lévő kémiai piperin a fűszerességet okozza. Indián déli államában Kerala-ban található. Ősi idők óta a fekete bors a világ egyik legszélesebb körben forgalmazott fűszere. Antibakteriális tulajdonságai miatt a borsot az ételek megőrzésére is használják. A mangán, a vas, a kálium, a C-vitamin, a K-vitamin és az élelmi rostok gazdag forrása. A fekete bors is nagyon jó gyulladásgátló szer.

A fekete borspor jó a gyomor számára
A Black Pepper Powder növeli a sósav-szekréciót a gyomorban, ezáltal elősegíti az emésztést. A hasmenés, székrekedés és vastagbél elkerülése érdekében elengedhetetlen a megfelelő emésztés. A bors segít megelőzni a bélgáz kialakulását, és amikor hozzáadjuk az ember étrendjéhez, elősegítheti az izzadást és a vizeletet, amely eltávolítja a szervezetből a toxinokat. A verejtékezés eltávolítja a méreganyagokat és megtisztítja a benne lévő idegen testek pórusait, és eltávolíthatja a felesleges vizet vagy a felhalmozódást is, más néven ödémát. A vizeletürítés szempontjából eltávolíthatja a húgysavat, a karbamidot, a felesleges vizet és a zsírt, mivel a vizelet 4% -a zsír. Az emésztéshez az emésztés indukálása segíthet a testsúly csökkenésében és a test általános működésének növelésében, valamint a különböző gyomor-bélrendszeri állapotok és vastagbélrák megelőzésében. Gáz kiutasítása azért van, mert a fekete bors egy karminatív, ami egészséges, lefelé irányuló mozgást kényszerít a szervezetből, ahelyett, hogy veszélyes módon nyomja felfelé és a felső mellkasi üreget és létfontosságú szerveket feszítené. Ez is gátolja a gázt a testben való képződését.

Hol vásárolhatunk fekete Pepper Por ?

Lehet, hogy mély megértése van a fekete borsporról . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre . Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back