Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Nagy gyógyszerértékű termék-mandula por

Mar 25, 2016

A mandulapor egészségügyi előnyei kiterjedtek, és gyakran használják egészséges székhelyként a székrekedés, a légzési rendellenességek, a köhögés, a szívbetegségek, az anaemia, az impotencia és a cukorbetegség enyhítésére. Segít az egészséges haj, a bőrápolás (psoriasis) és a fogászati ellátás fenntartásában is.

A mandula-por olyan helyeken található, mint Irán, Szaúd-Arábia, Libanon, Törökország, Szíria, Jordánia és Izrael. Ez a rendkívül tápláló dió az E-vitamin, a kalcium, a foszfor, a vas és a magnézium gazdag forrása. Cinket, szelént, rézet és niacint is tartalmaz. Az összes többi dióhoz képest a mandula por a leginkább tápanyagokkal és hasznos összetevőkkel van feltöltve.

Mind édes, mind keserű mandula por könnyen elérhető. Hagyományosan az édes mandula por ehető, míg a keserű mandulát mandulaolaj előállítására használják. A szerves mandulapor általában nyersen fogyasztják, de sokan hozzáadják őket saláták, raklapok és egyéb ételek hozzávalóként. A mandula tej finom ital is, és a kevésbé tápláló tehéntej alternatívája. A tápanyag felszívódásának növelése és felgyorsítása érdekében közvetlenül mandulát lehet enni, lehetőleg üres gyomorban. Éjszakán át vízbe áztathatja őket, így reggelente enni lehet. Az apróra vágott mandula por is számos étel csodálatos körete.

Egészségügyi előnyei a mandula-pornak
A mandula-porról ismert, hogy nagy gyógyászati értéke van, ami a jó ízlésük mellett a fő oka annak, hogy annyi ember proaktívan hozzáadja a mandula-port a táplálékához. A mandulák kutatott és ellenőrzött előnyei közül néhányat az alábbiakban találunk.
Jó az agyadnak: A mandula por számos tápanyag forrása, amelyek segítik az emberi agy fejlődését és egészségét. A mandula por egy magasabb szellemi szinthez kapcsolódik, és már régóta fontos tápláléknak tekintik a növekvő gyerekek számára. A mandulapor két alapvető agyi tápanyagot, a riboflavint és az L-karnitint is tartalmaz, amelyekről kimutatták, hogy növelik az agyi aktivitást, új idegrendszereket és az Alzheimer-kór csökkenését eredményezik. Tanulmányok kimutatták, hogy a táplálékban levő mandulapor, valamint a mandulaolaj táplálja az idegrendszer egészségi állapotát és működését.

Hol lehet megvásárolni a mandula-port ?
Lehet, hogy mély megértése van a mandulaporról . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre . Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back