Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Gyömbér kivonat az arthritisben

Aug 02, 2016

A gyömbér egy trópusi növény, amely zöld / lila virágokkal és egy földalatti szárral rendelkezik. A gyömbérnövény (Zingiber officinale) szárított vagy friss gyökerét fűszerként használják főzés közben és gyógyászati célokra.

Ginger Extract por olyan étrend-kiegészítő, amelyet reumatoid arthritis és osteoarthritis kezelésére alkalmaztak. A gyömbérkivonatról úgy gondolják, hogy az ízületi fájdalom csökkentésével és a gyulladás csökkentésével működik. Azt is állították, hogy a gyömbér növeli a keringést Raynaud-kórban szenvedő betegeknél.

Tanulmányok kimutatták, hogy a gyömbér kivonat gátolja a TNF-alfa, a COX-2 és a lipoxigenáz hatását. A tanulmányokból nem lehet elegendő bizonyítékot támasztani a gyömbér ajánlására az osteoarthritisre.

A gyömbérkivonat-por ismert, hogy csökkenti a hányingert, a hányást, és a betegség és a kemoterápia által kiváltott hányinger kezelésére használják. Egy másik tanulmány azt jelentette, hogy a gyömbér megölte H. pylort, egy baktériumot, amely a gyomorfekélyekhez kapcsolódik.

Hol lehet vásárolni Ginger Extract-ot ?

Lehet, hogy mélyen megérti a gyömbér kivonatot . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back