Banner
Haza > Tudás > Tartalom

A fokhagyma kivonat csökkentheti a rák kockázatát

Aug 13, 2016

A fokhagymás kivonat és a hagymakivonat az Eden kertjéből, vagy legalábbis az ókori Görögország és Róma napja óta része a főzésnek. Az idős fokhagymás kivonatot több név is nevezte, köztük az "életfát izzója" (az öregedésgátló tulajdonságai miatt) és a "büdös rózsa" (még ha liliomokkal, nem rózsákkal is). A fokhagymás kivonatot a szexuális életének fokozására, a sportolók kitartására, valamint a vámpírok megőrzésére fordított erővel jóváírták. A fokhagymás kivonat egészségügyi előnyei közé tartozik a természetes antibiotikum és az antioxidáns tulajdonságai, amelyek mindkét esetben segíthetnek a rák megelőzésében.

A fokhagymás kivonatot többféleképpen használhatja az egészség javítására, de a legnagyobb előnye a fokhagymás kivonatpor . Ha más fokhagymát szeretne kipróbálni, fokhagyma illóolajat, fokhagymás olajat, fokhagymát és fokhagymás kivonatot használ.

Az érett fokhagyma kivonat kiegészítők is rendelkezésre állnak, ha el akarjuk kerülni a "fokhagymás lélegzetet". Figyelmeztetni kell azonban arra, hogy ezekben a kiegészítőkben található allicin nagymértékben változik, és kevésbé lesz hatásos, mint a friss fokhagyma szegfűszegéből.

Fokhagymás kivonat, amelyet az Allium családban használnak. A Kyolic éves fokhagymás kivonat több méretben és színben növekszik, és a citrus fokhagymás kivonatot természetes zöldségként más zöldségek mellett is ültethetjük. Tudni fogja, hogy a fokhagymát sokáig ültetik, mielőtt látnád, mivel erős, kénes illata nagyon jól mutatja be a helyét. Bár a fokhagymás ízű ételek étkezése „fokhagymás lélegzetet” adhat, ezzel javíthatja az egészségét a magas vérnyomás és a rossz koleszterinszint csökkentésével.

Hol vásároljon fokhagyma kivonatot ?

Lehet, hogy mélyen megérti a fokhagymás kivonatot . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back