Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Fish Killer-Rotenone por

May 04, 2016

A rotenon szagtalan, színtelen, kristályos izoflavon, amelyet széles spektrumú rovarirtó szerként , piscicidként és peszticidként használnak. Természetesen előfordul több növény magjában és szárában, például a jicama szőlőműben, és a Fabaceae több tagja gyökerei. Ez volt az első leírt tagja a rotenoidokként ismert kémiai vegyületek családjának.

A rotenon port peszticidként, rovarirtó szerként és nem szelektív piscicidként (halgyilkos) használják. A rotenont az őslakos népek történetileg a halak fogására használják. Jellemzően a Fabaceae hüvelyesek családjában lévő rotenontartalmú növények összenyomódnak és vizet vezetnek be a vízbe, és mivel a rotenon zavarja a celluláris légzést, az érintett hal felemelkedik a felszínre a levegő megragadására, ahol könnyebben elkapják .

A rotenon peszticideket a kormányzati szervek 1952 óta használják az Egyesült Államokban folyó folyókban és tavakban.

A rotenonnal végzett kisléptékű mintavételt a tengeri halak biológiai sokféleségét vizsgáló kutatók használják, hogy rejtett vagy rejtett halakat gyűjtsenek össze, amelyek a partvonal hal-közösségeinek fontos részét képezik. A Rotenone a leghatékonyabb eszköz, mivel csak kis mennyiségek szükségesek. Csak kismértékű és átmeneti környezeti mellékhatásai vannak.

Hol vásárolhatok Rotenont ?

Lehet, hogy mélyen megérti a rotenont . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint egy kínai professzionális biopesticid-szállító, szentelt a biopesticid kedvező áron történő biztosítására. A rotenon-extraktumot és a rotenon-por 7% -tól 98% -ig változott. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back