Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Hatékony Antidepresszáns Extrakt-Catuaba Kivonat

Jul 18, 2016

A Catuaba természetes gyógyszerek, amelyeket régóta használnak a gyógynövényben. A hagyományos brazil orvostudomány népszerű kezelése általában az Amazonas esőerdőjéből származó fa kéregéből származik. A tudományos vizsgálatokban a gyulladást csökkentő catuaba kivonatot számos egészségügyi előnyre tették szert.

Eddig kevés tanulmány vizsgálta a catuaba kivonat por hatását. Néhány előzetes kutatás azonban arra utal, hogy a catuaba kivonat bizonyos egészségügyi előnyökkel járhat.

1) Depresszió

A Catuaba kivonatnak lehetnek antidepresszáns hatásai, a Psychopharmacology folyóiratban 2005-ben megjelent tanulmány szerint. A patkányokon és egereken végzett vizsgálatok során a tudósok megállapították, hogy a catuaba kivonat részben a szerotonin és a melatonin felszabadulásának növelésével (két agykémia részt vesz a hangulat szabályozásában).

2) Agy egészsége

A Neurochemical Research 2012-ben közzétett patkányalapú tanulmányban a kutatók megállapították, hogy a catuaba kéregkivonat segíthet az ischaemia megelőzésében. (Az agyvérzéshez szorosan kapcsolódóan az ischaemia olyan állapot, amelyet az agy elégtelen véráramlása jellemez.) A patkányokból vett agyszövetmintákkal kapcsolatos kísérletben a tanulmány szerzői azt találták, hogy az antioxidánsok a catuaba kivonatban lévő taninok segíthetnek az ischaemia megelőzésében az oxidatív stressz csökkentésével .

Hol vásárolhatok Catuaba kivonatot ?

Lehet, hogy mélyen megérti a Catuaba kivonatot . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back