Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Koaguláló szer-Tranexamic sav

Jan 15, 2016

Tranexamic sav(TXA) használt kezelésére vagy megelőzésére a túlzott vérveszteség, trauma, műtét, és a különböző egészségügyi feltételek, beleértve a hemofília és erős menstruációs vérzés. Szóbeli és intravénás formában jön.

Tranexamic savas orvosi felhasználása:

Tranexamic sav a következő nagy trauma gyakran használják. [4] Tranexamic sav használják megelőzésére és kezelésére a vérveszteség, a legkülönfélébb helyzetekben, mint például a hemofília, erős menstruációs vérzés és műtét fogászati eljárások magas kockázat-ból vér elvesztés.

Trauma:

Tranexamic savas portalálták, hogy csökkentse annak kockázatát, a halál, akik jelentős vérzés miatt trauma. Azonban az előny csak úgy tűnik, hogy az első három órán belül.

Erős menstruációs vérzés:

Tranexamic savas használt kezelésére, erős menstruációs vérzés. Amikor a szájon át biztonságosan és hatékonyan kezeli rendszeresen előforduló erős menstruációs vérzés. Egy másik tanulmány kimutatta, hogy az adagot kell igazítani az emberek, akik 12 és 16 év közötti.

Műtét:

Tranexamic savas használatos ortopédia vérveszteség csökkentése, vagy teljesen eltörlése a Perioperatív vérvétel szükséges mértékig csökkenteni. Van bevált érték törlése a mező, a műtét és csökkenti a vérveszteség, amikor kapott előtt vagy a műtét után. Lefolyó és transzfúziót száma csökken. Azonban a rejtett vér veszteség nem csökkentette. Mégis egyre fontos eszköz az arsenal a Rozália. Ez gyakran használatos Endoprotézis műtét.

FZBIOTECH, Tranexamic sav, gyártójaként már származzon a legjobb minőségű 99 % Tranexamic sav a világ legjobb árak ellátására. A hosszú távú együttműködés ingyenes minta áll rendelkezésre.Back