Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Kínai orvoslás Használt extraktum-epimedium kivonat

Jun 05, 2016

A Horny Goat Weed néven ismert, ezt a gyógynövényt az Egyesült Államokban használják főleg az afrodiziákum tulajdonságai és a férfiak és nők libidó fokozása érdekében. Néha természetes aphrodisiac termékekben kombinálják a szexuális javításhoz használt más gyógynövényekkel, köztük avena sativa, catuaba, eurycoma, yohimbe, tribulus terrestris, mucuna pruriens, muira puama, maca, ginsent, ginkgo biloba és mások. Az Epimedium kivonat porfajait széles körben használták a hagyományos kínai orvoslásban szexuális javítás, immunitás javítása, rákellenes és öregedésgátló kezelés céljából. A fő aktív komponensek a flavonoidok és a poliszacharidok.

A Herba Epimedii, az Epimedium brevicornum, a sagittatum, az E. pubescens, az E. wushanense TS Ying és az E. koreanum Nakai szárított légi részeit évszázadok óta széles körben használták a kínai orvoslásban a vese táplálására és a Yang megerősítésére.

Az Epimedium grandiflorum kivonat olyan flavonoidokat tartalmaz, mint az icariin kivonat, epimedin A, epimedin B, epimedin C és baohuoside Iicariin, valamint prenilált flavonol glikozidok, sagittasin AC, acilezett flavonol-glikozidok, például kaempferol, flavonolignánok, 2-fenoxi-kromonok, lignán és aromás savas származékok. Ezek közül a vegyületek közül néhány, különösen az epimedium-sagittatum kivonat elősegíti a véredények endothel-nitrogén-oxid-függő relaxációját, és így segíthet az erekciós funkció és az impotencia kezelésében.

Hol lehet vásárolni Epimedium kivonatot ?

Lehet, hogy mélyen megérti az Epimedium kivonatot . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back