Banner
Haza > Tudás > Tartalom

A legjobb Scopolamine Hydrobromide | 6533-68-2 FZBIOTECH Online vásárlás

Aug 10, 2017

Szkopolamin A hidrobromid a skopolamin hidrobromid sója, a tropán alkaloid, amely a nighthade család (Solanaceae), különösen a Hyoscyamus niger és az Atropa belladonna növényekből származik, antikolinerg, antiemetikus és antivertigo tulajdonságokkal. Az acetil-kolinhoz hasonlóan a szkopolamin antagonizálja a posztganglionos kolinerg idegek által beoltott szerkezeteken elhelyezkedő muszkarinreceptorok által közvetített acetil-kolin-aktivitást, valamint az acetil-kolinra reagáló sima izmokra, de hiányzik a kolinerg beidegzés. A hatóanyagot mydriasis, cikloplegia, nyál- és gyomorsav-szekréció szabályozására, a bélmozgás lassítására és a hányás megelőzésére használják.

A Scopolamine Hydrobromide előnyei

1.Ez a termék perifériás szerepet játszik az antikolinerg hatás fokozásában, blokkolva az M kolinreceptort.

2.Ez a termék az atropin erős perifériás szerepe, és az idő fenntartása rövid, a légzőközpont szívélyes, központi szerepet tölt be az elnyomásra.

3.Korlátozza a mirigyek szekrécióját, távolítsa el a kapilláris edény spazmáját, javítsa a mikrocirkulációt, dilatált hörgőket, távolítsa el a simaizom görcsöket.

4.Az agy nyugtató és hipnotikus hatásaiban a légzőközpont szívélyes.

Hol vásárolható Scopolamine Hydrobromide?

Lehet, hogy mélyen megérti a Scopolamine-hidrobromidot. Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína professzionális beszállítója a Scopolamine Hydrobromide-nak, a különböző monomereket kedvező áron kínálja. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. FZBIOTECH, mint online vásárlás, várjuk a kérést.


Back