Banner
Haza > Tudás > Tartalom

A Resveratrol előnyei

Feb 29, 2016

A resveratrol (3,5,4'-trihidroxi-transz-stilbene) egy természetes vegyület, amelyet vörös szőlőbőrben, japán knotweedben (polygonum cuspidatum), földimogyoróban, áfonyában és más bogyókban találunk. Ez egy erőteljes antioxidáns, amelyet néhány növény termel, hogy megvédje őket a környezeti terhelések ellen. Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket, amelyekről úgy gondolják, hogy az öregedés oka. A japán knotweed a legmagasabb resveratrol tartalmú növényi forrás.

A szőlő bőrében nagy mennyiségű resveratrol keletkezik, hogy megvédje a növényt a gombás betegségek és a napkárosodás ellen; ezért a bornak a természetes természetes táplálékhoz viszonyítva nagyobb a rezveratrolszintje . Összességében a vörösbor kis mennyiségű resveratrolot tartalmaz , kevesebb, mint 1–2 mg 8 uncia vörösborra. Azonban a vörösbornak több resveratrolja van, mint a fehér bor, mert a vörösborok a fehérboroknál hosszabb szőlőbőrrel vannak erjesztve. Ennélfogva a szőlőbőrben természetesen jelenlévő antioxidánsok közül sokan visszanyerik a borba. A resveratrol is jelen van a szőlőmagokban és a szőlőhúsban.

A nedves környezetben termesztett szőlőnek több resveratrolja van, mint a szárazabb környezetben termesztett szőlő. A jelenség mögött az áll, hogy a nedves környezetben termesztett szőlő több resveratrolot termel a káros gomba elleni küzdelem érdekében (azaz a száraz környezetben termesztett szőlőnek nem kell annyi resveratrolot termelni, hogy túlélje).

A rezveratrol feltételezhető, hogy a francia populációban alacsony a szívbetegségek aránya a többi populációhoz képest, annak ellenére, hogy számos kockázati tényezővel rendelkezik, beleértve a magas zsírtartalmú étrendet, a dohányzást és a nagy mennyiségű kávé fogyasztását. A rezveratrolkivonatok a magas koleszterinszint, a magas vérnyomás, a stroke és a szívinfarktusok ismert hozzájárulói. Elméletileg ez a haszon a francia lakosságban a mérsékelt mennyiségű vörösbor fogyasztásának köszönhető, amely forrása resveratrol . A bor egyéb összetevői vagy más tényezők hozzájárulhatnak a francia életben eltöltött élettartamhoz.

A Resveratrol vörösboros kivonatokból, szőlőmagkivonatokból és japán knotweed kivonatokból áll rendelkezésre étrend-kiegészítőként. A legtöbb piaci kiegészítés a japán knotweed-ből származik, mert ez a növény a természetben található legmagasabb koncentrációjú rezveratrol . A kiegészítőkben lévő 99% -os resveratrol mennyisége és tisztasága nagymértékben változhat. A mikronizált resveratrol tabletta vagy por formájában kapható. A resveratrol alacsony szisztémás biohasznosulást mutat, és orálisan nem jól felszívódik. A mikronizációs eljárás nagymértékben csökkenti a vegyület átlagos részecskeméretét és növeli az abszorpciót. A resveratrol oldat formájában és transzdermális tapaszként is kapható. A resveratrol táplálékkiegészítőnek tekinthető, és az USA Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala nem hagyta jóvá a biztonságát és hatékonyságát.

Hol lehet megvásárolni resveratrol ?
Lehet, hogy mély megértése van a resveratrolról . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint a növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomert ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre . Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back