Banner
Haza > Tudás > Tartalom

A glutation előnyei csökkentek

Feb 27, 2017

"A glutation csökkentette a szervezet legerősebb antioxidáns és méregtelenítő szerét, és ez is valami jól megőrzött titok" - mondja Dr. Frank Lipman, az Integratív és Funkcionális Orvostudományi orvos és az Eleven Eleven Wellness Center alapítója New Yorkban. "A wellness-közösségen kívül csak kevesen hallottak róla, de most itt az ideje, hogy felemeljük a függönyt ezen az életmentő molekulán, amely hihetetlen előnyökkel jár, és még lassítja az öregedési folyamatot." Miért: „elengedhetetlen a szervezetből származó toxinok eltávolítása, a betegség megtartása az öbölben, az ifjúság fenntartása és a wellness fenntartása” - mondja.

Glutathione.jpg

És bár a csökkent glutation már régóta a kiegészítő polcon van, mint a C-vitamin, a D-vitamin és a halolaj, a „szóbeli formák nem voltak sikeresek, mert rosszul felszívódtak - a gyomor szorosan lebontja körülbelül 90% -át - megakadályozta, hogy a glutation nagy része csökkenjen, amikor oda kellett mennie - mondja Lipman. Tehát a Glutathione-ismerősök a IV-es verziókra vártak, hogy megkapják a tápanyagot és megfelelően szívják el. A közelmúltban a szakértők felfedezték, hogyan kell megfelelő kiegészítő formanyomtatványt tenni. "Most azonban egy könnyen felszívódó, acetil-glutathion néven ismert változatot fejlesztettek ki, és végül a csökkentett glutation előnyei kényelmesen élvezhetők a tabletták formájában, az IV csepegés nélkül" - magyarázza Lipman.

Visszatérve arra, amit a Glutation: „Három aminosavból áll, a csökkentett glutation az egyetlen legerősebb antioxidáns, amit a szervezet termel és újrahasznosít” - mondja Dr. Lipman. "A májban készült, a szervezetnek leginkább felelős szerve, így az optimális májfunkció feltétlenül szükséges - ha a máj nem működik megfelelően, a glutation csökkent termelés szenved, a toxinok túlterhelik, és a betegség rövid és hosszú távon is elhúzódik, nem messze elmaradnak. "

A flip oldalon a subpar Glutathione szintek „minden fontosabb öregedési folyamathoz kapcsolódnak az emberi testben, így a glutation visszaszorításával csökkentve, hosszabb ideig segíthet megtartani az energiát magasabb szinten” - magyarázza. "A nem annyira jó hír az, hogy az optimális glutationszintek 20 éves korát meghaladó esélye meglehetősen vékonyak - az öregedés miatt a test egy vesztes csatát küzd, és a termelés kb. évtizede ”- mondja Dr. Lipman, hozzátéve, hogy a 60-as évek elejéig egy kicsit több mint fele dolgozik a főiskolai évek során.

Hol vásárolható glutation?

Lehet, hogy mélyen megérti a glutation csökkenését. Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back