Banner
Haza > Tudás > Tartalom

A kollagén előnyei a bőr és a haj számára

Feb 21, 2016

A kollagén a test egyik leggyakoribb fehérje, amely a bőr, a haj és a köröm nagy részét képezi. Technikailag egy polipeptid, a kollagén aminosavak, például prolin és glicin keverékét tartalmazza, amelyek a test minden kötőszövetében megtalálhatók. A kollagén hosszú láncú aminosav és a szervezetben a leggyakoribb fehérje. A glicin, a prolin, a hidroxi-prolin és az arginin egyes aminosavaiból áll, és természetükben kizárólag állati szövetekben, különösen a csontokban és a kötőszövetben található.

Ez az, ami felelős a bőr rugalmasságának, hajának erősségéért és a kötőszövetnek, hogy képes legyen mindent a helyén tartani. Tény, hogy a kollagén fehérje a testben lévő fehérje 30% -át, a bőr fehérje 70% -át teszi ki. A test természetes kollagén termelése csökken az életkorral, és számos modern életmód tényező (például a stressz, a rossz étrend, a bélrendszeri egyensúlyhiány stb.) Csökkentheti a szervezet képességét.

A kollagén a szervezetben található fehérje alapvető formája, és a zselatin keletkezik, amikor kollagént főzünk vagy más módon melegítünk. A kettő nagyon hasonló összetételű, és szinte felcserélhető, de a különbség összetéveszthető, amikor a kiegészítőket illeti.

Míg a kollagén előnyös az egész test számára, a leginkább a bőr számára előnyös. Ez azért van, mert egy korú, az epidermikus (külső bőrréteg) elvékonyodik és elasztikusan veszít elasztózis néven ismert folyamatban. Ahogy ez megtörténik, az ember inkább az öregedés több jeleit mutatja, és több ráncot szerez.

A jó hír az, hogy ezek a változások nem tűnnek állandónak vagy visszafordíthatatlannak. Tény, hogy a múlt évben végzett kettős-vak placebo-vizsgálat azt állapította meg, hogy a kollagén hidrolizátumot (a peptid formát) rendszeresen 8 héten át tartó nők 20% -kal csökkentették a ráncokat.

Hol vásárolhat kollagént ?
Lehet, hogy mélyen megérti a kollagént . Xi'an Fengzu Biológiai Technology Co., Ltd., mint a növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomert ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre . Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back